Didžiausios jūsų gaminimo nesėkmės
Sukūrė
Brownas
, Bir 08 2009 16:29
Temoje atsakymų: 17
#2
Parašyta 08 birželio 2009 - 17:07
Man beveik visada viskas pridegdavo, kai bandžiau kažką pasigaminti Topas buvo, kai sriuba pridegė Po kelių tokių nevykusių bandymų nusprendžiau, kad gaminimas ne mano stichija ir niekada gyvenime negaminsiu Iki šiol man puikiai pavyksta tesėti šį pažadą, bet vieno patiekalo gaminimas man vis dėl to sekasi ir suteikia malonumo
Katei nerūpi, ką apie ją galvoja žiūrkės
#4
Parašyta 08 birželio 2009 - 17:27
Aš manau, jog jeigu negali padaryti, tai ir nedaryk nesant būtinybės.Dėl to nedarau, kam be reikalo gadinti produktus? Todėl, jeigu pvz Killer_bee tebegalvotų apie mane, kaip apie būsimą vyrą, turėtų susitaikyti, jog gero kulinaro apart jos namie nebūtų
Stavroginas jeigu tiki, kad netiki, tai netiki, kad tiki.O jeigu netiki, kad netiki, tai jis netiki.
#5
Parašyta 08 birželio 2009 - 19:50
Iš manęs tokia gamintoja tai geriau patylėsiu :$
Viena syki suplanavau pieno kokteili pasidaryti...tai po to darymo reikėjo ne vien indus plauti,o dar ir kambarį šveisti
Viena syki suplanavau pieno kokteili pasidaryti...tai po to darymo reikėjo ne vien indus plauti,o dar ir kambarį šveisti
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
#6
Parašyta 08 birželio 2009 - 21:18
Aš tai kaip visada turiu kilnių norų. Labai noriu išmokti daug ką gaminti, bet, kolkas nelabai tėr tam laiko. Pasiimi ką nors į mikrobangę ir turi. Nors seniau su kuo tik nesiterliodavau. Cepelinai, balandėliai, kugelis, pyragai, žagarėliai, įvairios salotos, mišrainės, ką bekalbėt apie sriubas. Va nuo sriubų viskas ir prasidėjo... Kai buvau 4 metų su kaimyne kartu norėjom išvirt sriubą... Pasiėmėm burokėlių žievių (taip, taip, žievių), jas truputį apipjaustėm, sukrovėm į verdantį vandenį. Pavirinom kokį 10 minučių, tada pridėjom visko ką tik radom: lauro lapų, druskos, miltų ir dar velniai žino ko. Gavosi toks rožinis marmalas. Paragavom tą savo "šedevrą" tai čiut nesusivėmėm... O tėtis, ligi šiol nežinau ar iš mandagumo ar tai buvo tiesa, tą sriubą valgė ir valgė, lėkštę po lėkštės. Dar kažkada pyragą kepiau, tai sudeginau, o išmest nedrįsau. Tai sukišau visą pyragą į paprastą maišiuką, dar vienam maišiuke pridėjau popierių, kad nepersišviestų ir įmečiau. Tik tada išmečiau.
#7
Parašyta 08 birželio 2009 - 22:03
Nesunku buvo atspėt Taip. Bet tik su daržovėmis, su žuvimi nesiterliočiau, netgi jeigu ją ir valgyčiau Bet "sekasi" gal kiek per garsiai pasakyta Tiesiog man patinka jį gaminti ir po to valgyti ir kiekvieną kartą gaunasi vis geriau, tobulėju...Ir koks tas patiekalas, kuris jums sekasi? Gal sušis?
Katei nerūpi, ką apie ją galvoja žiūrkės
#8
Parašyta 09 birželio 2009 - 09:06
Aš manau, jog jeigu negali padaryti, tai ir nedaryk nesant būtinybės.Dėl to nedarau, kam be reikalo gadinti produktus? Todėl, jeigu pvz Killer_bee tebegalvotų apie mane, kaip apie būsimą vyrą, turėtų susitaikyti, jog gero kulinaro apart jos namie nebūtų
Nesijaudink, bus tau kalakutienos kepsnelių
Free thinkers are dangerous.
#10
Parašyta 29 rugpjūčio 2009 - 15:06
Nelaimingi atsitikai virtuvėje ankščiau dažnokai mane aplankydavo. Užtat dabar bandau kiek galima mažiau ekspermentuoti.
Pats nelaimingiausias atsitikimas prasidėjo nuo visiškai nekaltučio ryžių virimo. Teta Skotomafobija truputėli per daug užkaitino puodą ir truputėli per mažai pamaišė, ko pasekoje puodas pradėjo svilti. Pirštinėmis ginkluota minėtoji Skotomafobija puolė kelti puodą nuo dujinės viryklės (kas tuo metu dėjosi jos galvoje neaišku, nes bet kuris kiek labiau galvotas asmuo pirma tiesiog išjungęs dujas.) Bandymas nuimti puodą baigėsi degančia pirštine. Pasigirdo kažkoks negražus keiksmažodis, puodas su ryžiais nukrito ant virtuvės grindų, o nelaimingoji Skotomafobija, ginkluota degančia pirštine, puolė į paniką. Čia, vaikučiai, reikia įsidėmėti, kad panika niekuomet prie nieko gero nepriveda. Neprivedė ir šįkart. Tiesa, pirštinė buvo užgesinta. Dėja, užgesino ją į virtuvės užuolaidas. Po keliolikos riebių keiksmažodžių, klyksmų ir pagalbos prašymų, viskas lyg ir nurimo. Virtuvėje liko tik degėsiu kvapas, apdegusios užuolaidos, sudegusi pirštinė, ryžiai ant grindų ir baisiai baisiai nelaiminga Skotomafobija.
Pats nelaimingiausias atsitikimas prasidėjo nuo visiškai nekaltučio ryžių virimo. Teta Skotomafobija truputėli per daug užkaitino puodą ir truputėli per mažai pamaišė, ko pasekoje puodas pradėjo svilti. Pirštinėmis ginkluota minėtoji Skotomafobija puolė kelti puodą nuo dujinės viryklės (kas tuo metu dėjosi jos galvoje neaišku, nes bet kuris kiek labiau galvotas asmuo pirma tiesiog išjungęs dujas.) Bandymas nuimti puodą baigėsi degančia pirštine. Pasigirdo kažkoks negražus keiksmažodis, puodas su ryžiais nukrito ant virtuvės grindų, o nelaimingoji Skotomafobija, ginkluota degančia pirštine, puolė į paniką. Čia, vaikučiai, reikia įsidėmėti, kad panika niekuomet prie nieko gero nepriveda. Neprivedė ir šįkart. Tiesa, pirštinė buvo užgesinta. Dėja, užgesino ją į virtuvės užuolaidas. Po keliolikos riebių keiksmažodžių, klyksmų ir pagalbos prašymų, viskas lyg ir nurimo. Virtuvėje liko tik degėsiu kvapas, apdegusios užuolaidos, sudegusi pirštinė, ryžiai ant grindų ir baisiai baisiai nelaiminga Skotomafobija.
".. bet niekad savo minuso aš neslepiu po pliusiu."
#15
Parašyta 05 gegužės 2010 - 19:38
Na virtuvės dar kol kas nesu susprogdinus (nors būna, kad dujų neužsuku), o šiaip tai aišku yra daug buvę prisvilusio/sudegusio, išbėgusio maisto. Dar esu padegusi pašluostę ir daug kartų nusideginusi.
Dar yra buvę, kad rududu sprogo šildomas ir išsitaškė po visą virtuvę.
O iš maistinių nesėkmių nežiūrint į sudegintą maistą tai būtu tofu, na tiesiog to daikto man nepavyko padaryt geresnio nei padangos skonio
bet aš neprarandu vilties ir paklausiu gal kas žinoti štikro veikiantį receptą kaip tą tofu padaryt žmogiško skonio?
Dar yra buvę, kad rududu sprogo šildomas ir išsitaškė po visą virtuvę.
O iš maistinių nesėkmių nežiūrint į sudegintą maistą tai būtu tofu, na tiesiog to daikto man nepavyko padaryt geresnio nei padangos skonio
bet aš neprarandu vilties ir paklausiu gal kas žinoti štikro veikiantį receptą kaip tą tofu padaryt žmogiško skonio?
#16
Parašyta 05 gegužės 2010 - 20:10
man tai sekasi gaminti, tik turiu būti labai susikaupus, nes per mano išsiblaškymą kartais susigadina viskas
turbūt pats kvailiausias dalykas - užstačiau koldūnus, išėjau iš virtuvės, o kai prisiminus sugrįžau ten tokia tiršta sriuba buvo.
turbūt pats kvailiausias dalykas - užstačiau koldūnus, išėjau iš virtuvės, o kai prisiminus sugrįžau ten tokia tiršta sriuba buvo.
Mes patys sprendžiame, kada mums skauda.
[Per Petterson]
[Per Petterson]
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0