Kebabo padažų receptai (švelnus,česnakinis,aštrus)
Sukūrė
Brownas
, Vas 06 2009 20:01
Temoje atsakymų: 10
#9
Parašyta 08 balandžio 2009 - 16:26
Radau vienam forume česnakinio padažo receptą.
arba
Tas kur būna kebabuose toks:
natūralus jogurtas (be priedų)
tarkuotas agurkas
išspaustas česnakas
bazilikas
druska
pipirai ir kiti prieskoniai pagal skonį
arba
arbaKiek žinau, picerijose (kaikuriose) padažas daromas tik iš Hamkerio majonezo (kuris yra brangus ir parduotuvėse nevisur gausi) sumaišytas dalimis su kefyru ir jogurtu be priedų, su prieskoniais, česnakais ir pan... Dalių nežinau, nors jis be galo skanus
natūralus jogurtas, trintas česnakas, druska, bazilikai, kiti prieskoniai.
Taip pat rekomenduoju papildomai eksperimentuoti su šiais ingredientais: grietinė, majonezas, trinti agurkai.
#10
Parašyta 26 vasario 2010 - 11:23
Geras ir paprastas česnakinis padazas gaunasi sumaišius 3 valgomuosiu šaukštus majonezo, 1 arbatinį šaukštelį kečiupo ir 2 susmulkintas česnako skilteles. O poto visokių žolelių tai pagal skonį, aš asmeniškai dedu pora žiupsnelių krapų. O del tam kad butu skystesnis galima idet 1 ar 2 valgomuosiu šaukštus kefyro.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0