Pirmoji perskaityta knygutė.
Sukūrė
era
, Sau 23 2009 16:37
Temoje atsakymų: 89
Parašyta 29 kovo 2010 - 20:45

laimngi zmones ka jau cia bepridursi
nors pas mus Višinskio bibliotekoje, tai aptarnaujantis personalas dažnokai būna ne nuotaikoje...

'I am not afraid of death I just don't want to be there when it happens.' Woody Allen
Jeigu vienur nesiseka, tai neturėtų trukdyti patirti laimę kitur. Jane Austen
Jeigu vienur nesiseka, tai neturėtų trukdyti patirti laimę kitur. Jane Austen
Parašyta 29 kovo 2010 - 20:59

Bet man tai jau taip kokį penktą kartą, paskutį kartą nusibodo, tai sakau, moteriške, pasižiūrėk ką pas tave kompas rodo, ta net nežiūrėjus, sako, pas mus ne tas skyrius, pas mus romanai. Nors aš jai duodu gražint knyga ,,XX a. vid. kareivių metraščiai", o ji man tvirtina kas pas ją tik grožinė literatūra...nu liuks buvo...
Parašyta 13 rugpjūčio 2010 - 22:40

pirma buvo knygute (tik nepamenu ar ten zodziu buvo) apie toki suni, kuris kaula neses, paziurejo i upeli ir ant kito suns upelyje supyko. paskui buvo knygute apie indeniuka Kika, labai patiko, Raudonkepuraite, Batuotas katinas, Asilo oda, Panama labai grazi ir paskui visokiausios pasakos
tai cia jau kur skaiciau savarankiskai, o patys pirmieji skaityti zodziai buvo is kazkokiu vadoveliu ikimokyklinukams berods, zodziai suskiemenuoti,su viena galune daug pradziu perskaityt reikedavo. mama augino broli, o mane moke skaityt

Parašyta 14 rugpjūčio 2010 - 00:02

"Jonukas ir Grytutė" tikriausiai. Specifinį skonį turi šita istorija ir daug prisiminimų sukelia. Turėjau tokią jos versija, kur atvertus puslapį, atsiversdavo ir iššokdavo kai kurie personažai (aišku popieriniai). Buvo iškarpyta ir moderni. Spalvota, miela.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0