Pasiūlymai.
Sukūrė
era
, Sau 23 2009 16:42
Temoje atsakymų: 340
Parašyta 02 gruodžio 2010 - 19:45

Yra tokia modifikacija, bet tik 1. O tos modifikacijos minusas yra tas, kad jei forumas sulauks daugiau lankytojų, tai apkrova duomenų bazei bus didesnė. Tai laikinai* nediegsiu ir palauksiu, gal kada vėliau atsiras naujesnė modifikacijos versija.turiu pasiulyma, gal butu imanoma vartotojo valdymo pulte ar kur pan, padaryti, kad paspaudus koki mygtuka rodytu temas, kuriose mane pacitavo?
o gal yra kas panasaus tik as naudotis nemoku?
p.s. dekui, ko gero Brownui, labai grazus forumas dabar
Malonu, kad tau irgi patinka naujasis forumo dizainas.

Parašyta 08 gruodžio 2010 - 20:09

Gal ką sudomintų idėja sukurti skiltį, kurioje kiekvienas forumo dalyvis galėtų sukurti tema apie patikusį straipsnį rastą internete? (Randi gera straipsnį, sukuri temą ir nukopijuoji straipsnį į temą su kopyraitais )
Skiltis būtų sukurta tada, jei pasisakytų bent 7 žmonės su tikslu įkelti savo straipsnius, kitu atveju tai bus galima daryti skiltyje „Įvairios diskusijos" arba „ Skaitytojų dienoraščiai".
Skiltis būtų sukurta tada, jei pasisakytų bent 7 žmonės su tikslu įkelti savo straipsnius, kitu atveju tai bus galima daryti skiltyje „Įvairios diskusijos" arba „ Skaitytojų dienoraščiai".
Parašyta 11 gruodžio 2010 - 11:37

Pasiūlymas su straipsniais viliojančiai skamba. Aš taip pat už.

"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 14 gruodžio 2010 - 15:43

Tema tikrai reikalinga ir turėtų būti įdomi. Manau, nieko blogo neatsitiktų, jeigu būtų sukurta ir atskira skiltis, nes laikui bėgant, atsiras vis daugiau aktyviai diskutuojančių dalyvių ir tokioje skiltyje galėtume sukurt atskiras temas kaip "Mokslas" "Kultūra" galbūt "Politika" ir panašiai. Dėtume tik pačius geriausius straipsnius ir galėtume diskutuoti.
Parašyta 18 gruodžio 2010 - 14:44

Seniai buvau. Žiūriu ir nauja išvaizda ir pasiūlymai, planai 
Iš dalies noriu paprieštarauti, iš dalies sutikti su devilrun.
1. Tai nelabai galima dėti kopijuotų straipsnių iš kažkur. Tai kertasi su autorinių teisių sampratą, ir gali būti nemalonumų.
Bet tikrai manau, kad galėtų būti tokia vieta, kur žmonės diskutuotų apie tai, kas jiems rūpi. Jeigu diskusijai iliustruoti reikalingas straipsnis, tai prasmingiau įdėti nuorodą.
Kad yra toks poreikis, rodo bandymai vis kalbėti apie tikėjimą Prisistatymuose ir pan. Manau, Įvairiose diskusijose galėtų tilpti ir kitos temos.
2. Forumo išskirstymas galbūt nėra smulkmeniškas, bet išties yra daug subforumų, kur lankytojai iš esmės gali rašyti tomis pačiomis temomis, ir negalvoti, kad rašo "ne vietoje". O įrašai taip išsiblaško. Pavyzdžiui: Lietuvių literatūra, Klasika, Grožinė literatūra...

Iš dalies noriu paprieštarauti, iš dalies sutikti su devilrun.
1. Tai nelabai galima dėti kopijuotų straipsnių iš kažkur. Tai kertasi su autorinių teisių sampratą, ir gali būti nemalonumų.
Bet tikrai manau, kad galėtų būti tokia vieta, kur žmonės diskutuotų apie tai, kas jiems rūpi. Jeigu diskusijai iliustruoti reikalingas straipsnis, tai prasmingiau įdėti nuorodą.
Kad yra toks poreikis, rodo bandymai vis kalbėti apie tikėjimą Prisistatymuose ir pan. Manau, Įvairiose diskusijose galėtų tilpti ir kitos temos.
2. Forumo išskirstymas galbūt nėra smulkmeniškas, bet išties yra daug subforumų, kur lankytojai iš esmės gali rašyti tomis pačiomis temomis, ir negalvoti, kad rašo "ne vietoje". O įrašai taip išsiblaško. Pavyzdžiui: Lietuvių literatūra, Klasika, Grožinė literatūra...
Parašyta 19 gruodžio 2010 - 14:49

tai taip, nemanau, kad sneka cia eina apie prisiimta autoryste. Su nuoroda i saltini butu. Bet kam to reikia? Juolab kad dazniausiai internetiniai straipsniai turi prie saves komentarus :D yra be to tema - idomios nuorodos, jei neklystu. Ar aktyviai joje diskutuojama, aisku, kitas klausimas. [grozine literatura vs. kitos literaturos man kone labiausiai ir kliuva]
Parašyta 08 sausio 2011 - 09:12

Gal tiktų taip, klasiką ir lietuvių literatūrą sudėti į vieną forumą „grožinė literatūra". Palikti „Bendros diskusijos apie knygas", „Knygų aprašymai, apžvalgos, recenzijos" ir „Mėnesio knyga", o visas kitas skiltis sudėti į vieną skiltį, pvz „Literatūra", tada dabar esantys forumai taptų subforumais ir mažiau užimtų vietos pradiniame puslapyje.
Nuomonės?
Nuomonės?
Parašyta 03 rugpjūčio 2011 - 21:28

Siūlau nevartoti tų angliškų: lol, omg, seriously, whatever, no offence ir t.t. čia toks jūsų krūtų asmenybių pasireiškimas? ar kas? trūksta lietuviškų kalbinių figūrų...blet, kai snobai kokie.
Stavroginas jeigu tiki, kad netiki, tai netiki, kad tiki.O jeigu netiki, kad netiki, tai jis netiki.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0