Pasiūlymai.
Parašyta 01 liepos 2010 - 17:33

Parašyta 05 liepos 2010 - 17:53

Parašyta 06 liepos 2010 - 13:53

beletristika yra grožinė literatūra, kažin,a r ten tiktų apsižodžiavimai. apskirtai tokios skilties nereiktų, nes tai dar labiau skatintų pykčius.Yra viena skiltis „Įvairios diskusijos", bet matau, kad norit skilties, kur galėtumėt apsižodžiauti ir kt. reikėtų tik įmantraus pavadinimo. Blevyzgos? hmmm... gal ką nors rimčiau , pvz beletristika ar pan. Laukiu dar pavadinimo pasiūlymų. ( aš irgi pagalvosiu)

"Neskaitykite gerų knygų - skaitykite geriausias" V. Hugo
Parašyta 07 liepos 2010 - 10:31

O dėl pavadinimo, tai tiktų ir beletristika, nes man bent jau tai ir yra blevyzgų gražesnis įvardinimas.
Parašyta 07 liepos 2010 - 10:51

Cituoju žodyną: beletristika [pranc. belles-lettres],grožinė literatūra, ypač proza (romanai, apysakos, apsakymai).O dėl pavadinimo, tai tiktų ir beletristika, nes man bent jau tai ir yra blevyzgų gražesnis įvardinimas.

Parašyta 07 liepos 2010 - 13:17

tai perkeltinė prasmė, antroji reikšmė. ir čia priklauso, su kuo asocijuojas kiekvienam šis žodis. Aš dažniau vartoju pirmąją reikšmę. Nemanau, kad verta imti tokį žodį, kuris kelia dviprasmybes.Cituoju kitą žodyną: beletristika - nedalykiška kalba ar rašinys, plepalai. (antrasis paaiškinimas)

Parašyta 12 rugpjūčio 2010 - 11:57

Ir iš karto sužinoma kai kažkas atsakė į kažką.

- Eminemas -
Parašyta 15 rugpjūčio 2010 - 14:16

Parašyta 16 rugpjūčio 2010 - 12:23

Yra tokia modifikacija, tik reiktų pažiūrėt kaip ji tiksliai veikia, ar yra galimybė neleisti naršyti forume, kol nepasirinko lyties ir tt., nes kitaip modifikacija būtų bevertė.
Gal kas dar susidūrėt su tokia problema kaip Yoel?
buvo ir man keleta kartu, bet as pernelyg nesureiksminu, aisku, jei butu matyti butu gerai, nekiltu klausimu

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0