Geriausias spektaklis
Sukūrė
Brownas
, Vas 16 2009 17:08
Temoje atsakymų: 63
Parašyta 07 balandžio 2009 - 17:19

keistuolių teatro ''paskutiniai bremeno muzikantai ''. labai įdomi interpretacija, visiems gerai žinomų bremeno muzikantų iš rusiško filmuko:) herojai paversti hipiais, puiki muzika. dar iki šiol vis pažiūriu jų filmą, sukurtą pagal spektaklį. vertas dėmesio spektaklis, patariu:) išvis keistuolių teatro geri spektakliai.

Parašyta 26 balandžio 2009 - 06:52

Vienbalsiai ir forever
"KATYTĖ P."
siame spektaklyje kauno mazajame teatre buvau tris kartus.
http://www.mazasiste...t/index.php?p=7
eiciau ir dar syki.

"KATYTĖ P."
eiciau ir dar syki.
Parašyta 26 balandžio 2009 - 14:38

o nemanai, kad geriau eiti į nematytus spektaklius ir atrasti dar naujų kurie patiktų?Vienbalsiai ir forever
![]()
"KATYTĖ P."
eiciau ir dar syki.

Parašyta 27 balandžio 2009 - 07:53

Juste,
tai tikrai ne vienintelis spektaklis, kuriame man teko lankytis, bet tikrai vienintelis, kuri darsyk paziurejus atrasdavau kazka naujo ir ikvepiancio
be to, kas karta ejau su kitu zmogumi. reakcijos buvo labai skirtingos. tai irgi savotiskai idomu.
tai tikrai ne vienintelis spektaklis, kuriame man teko lankytis, bet tikrai vienintelis, kuri darsyk paziurejus atrasdavau kazka naujo ir ikvepiancio

be to, kas karta ejau su kitu zmogumi. reakcijos buvo labai skirtingos. tai irgi savotiskai idomu.
Parašyta 27 balandžio 2009 - 18:03

Aš nemanau, kad yra blogai žiūrėti spektaklį kelis kartus. Juk ir filmų yra tokių, kur žiūrėjau kokius 5 kartus ir su mielu noru pažiūrėčiau dar kartą. Net šiandien žiūrėjau n-tąjį kartą "žalioji mylia" ir verkiau
Yra ir knygų, kurias su mielu noru perskaityčiau ir antrą kartą.

"Neskaitykite gerų knygų - skaitykite geriausias" V. Hugo
Parašyta 27 balandžio 2009 - 19:33

Juste, sutinku.
bet juk buna dalyku ant kuriu 'uzsikabliuoji". jei zmones nedarytu tam tikru "rutininiu" dalyku, kaip pvz.: rukymas, ir butu visiskai racionalus - vazinetu tik ekonomiskais automobiliais, nuolat taupytu ir tt. suzlugtu visa zmoneliu santvarka
bet juk buna dalyku ant kuriu 'uzsikabliuoji". jei zmones nedarytu tam tikru "rutininiu" dalyku, kaip pvz.: rukymas, ir butu visiskai racionalus - vazinetu tik ekonomiskais automobiliais, nuolat taupytu ir tt. suzlugtu visa zmoneliu santvarka

Parašyta 27 balandžio 2009 - 21:05

Gal sužlugtų, bet susikurtų naujaJuste, sutinku.

Katei nerūpi, ką apie ją galvoja žiūrkės
Parašyta 27 balandžio 2009 - 21:38

Julija, turi omeny - nauja visuomene susikurtu?
jei ji nebutu vartotojiska, tai nebutu ir zmogiska, vadinasi
bet cia ne i tema. hm hm. griztame prie teatro ir spektakliu. Gal kam teko buti "vyrai baltais sijonais". Jei taip, tai koki ispudi paliko?
jei ji nebutu vartotojiska, tai nebutu ir zmogiska, vadinasi

bet cia ne i tema. hm hm. griztame prie teatro ir spektakliu. Gal kam teko buti "vyrai baltais sijonais". Jei taip, tai koki ispudi paliko?
Parašyta 29 balandžio 2009 - 13:03

come'on :tmi:
paziurek Zeitgeista II dali. Jei istversi iki galo, isitikinsi, kad ir kokioje strukturoje zmones egzistuotu - vartojimas (su pinigais ar be ju) yra evoliucijos variklis, jei taip galima issireiksti |(
paziurek Zeitgeista II dali. Jei istversi iki galo, isitikinsi, kad ir kokioje strukturoje zmones egzistuotu - vartojimas (su pinigais ar be ju) yra evoliucijos variklis, jei taip galima issireiksti |(
Parašyta 30 balandžio 2009 - 07:07

ne paslaptis, kad ant Zeitgeist'u daugiausia varo krikscionys, kadangi Zeitgeistas varo ant ju

Parašyta 30 balandžio 2009 - 09:05

ne paslaptis, kad ant Zeitgeist'u daugiausia varo krikscionys, kadangi Zeitgeistas varo ant ju
Varymas ant krikščionių - tai tik viena maža dalelė

Be to, niekada neskaičiau/nemačiau atsiliepimų apie šiuos filmus - bet vis tiek galiu gerai užvaryt

jei jau filmai kviečia niekuo netikėt, tai nereikia aklai tikėt ir tuo, kas ten rodoma
Free thinkers are dangerous.
Parašyta 30 balandžio 2009 - 09:56

cia ir vel galima islisti i filosofijos dziungles :^)
Jei paziurejes filma, teigianti, kad negalima niekuo tiketi, tu nepatiki ir tuo filmu, vadinasi jie bent is dalies pasieke savo tiksla
As neginu Zeitgeisto ir jo nereklamuoju, bet man patiko atskiri siu filmu 'gabalai' ir tai, kaip puikiai jie orientuoti i tipiniu amerikieciu fobiju auginima.

Jei paziurejes filma, teigianti, kad negalima niekuo tiketi, tu nepatiki ir tuo filmu, vadinasi jie bent is dalies pasieke savo tiksla

As neginu Zeitgeisto ir jo nereklamuoju, bet man patiko atskiri siu filmu 'gabalai' ir tai, kaip puikiai jie orientuoti i tipiniu amerikieciu fobiju auginima.
Parašyta 30 balandžio 2009 - 10:58

Na, jei jau jie filmuoja tokį filma - tai nori, kad juo būtų patikėta 
Kitaip nėra prasmės, nebent, kad filmą visiškai atmestų ir dar labiau "įsimylėtų" savo teisingąjį Prezidantą ar pan.
Tiesiog sakau, kad į tokius dalykus irgi galima žiūrėt skėptiškai - nes, manau, kiekvieną "neigimą" galima dar labiau paneigt.
Be to, aš nesakiau, kad filmas blogas. ne, jis pakankamai geras. Pvz padeda "prarėgėt" Amerikos garbintojams. Viena mano bendrabučio kaimynė po filmo vaikščiojo kaip nesava, nes šventai tikėjo, kad Amerika - šalių šalis, visiems padeda ir gelbėja ir t.t.
O jei dėl krikščionybės - tai pažiūrėkite Religulous

Kitaip nėra prasmės, nebent, kad filmą visiškai atmestų ir dar labiau "įsimylėtų" savo teisingąjį Prezidantą ar pan.

Tiesiog sakau, kad į tokius dalykus irgi galima žiūrėt skėptiškai - nes, manau, kiekvieną "neigimą" galima dar labiau paneigt.
Be to, aš nesakiau, kad filmas blogas. ne, jis pakankamai geras. Pvz padeda "prarėgėt" Amerikos garbintojams. Viena mano bendrabučio kaimynė po filmo vaikščiojo kaip nesava, nes šventai tikėjo, kad Amerika - šalių šalis, visiems padeda ir gelbėja ir t.t.
O jei dėl krikščionybės - tai pažiūrėkite Religulous

Free thinkers are dangerous.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0