Geriausias spektaklis
Parašyta 23 vasario 2010 - 21:49

Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Parašyta 23 vasario 2010 - 21:54

Vakar lankiausi Utenoje. Buvo demonstruojamas Idioteatro spektaklis ,,Boeing Boeing". Tai vat, rekomenduoju su tokia mintimi - jeigu norit paklausyti gerų bajerių ne apie antrą galą =D man labai patiko =)
Aš vien dėl Cicėno noriu pamatyt šį spektaklį

"Neskaitykite gerų knygų - skaitykite geriausias" V. Hugo
Parašyta 23 vasario 2010 - 22:18

Cicėnas kaip visada nuostabus =D G. Cicėnaitė ir E. Užaitė labai puikiai pasirodė! Nors neperdedat tai visi ten jie buvo nuostabūs =D
Spėju G. Latvėnaitę turėjai omeny

"Neskaitykite gerų knygų - skaitykite geriausias" V. Hugo
Parašyta 24 vasario 2010 - 21:15

Oi =D taip, pavardę kažkaip perdariau =DSpėju G. Latvėnaitę turėjai omeny
Aš galiu parašyt prastų atsiliepimų jeigu reikia
Na tiesiog kaip būna popsinė literatūra taip būna ir popsinių spektaklių ir aišku viskas priklauso nuo to kam kas patinka ir kam ko reikia, aš asmeniškai tokiais nesižaviu
Nepatiko?
Iš esmės - taip, būtų galima priskirti prie popso, bet gerąją prasme =)
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Parašyta 24 vasario 2010 - 22:15

Gaila buvo ištikro žiūrėt į taip varkstančius gerus aktorius, pirma dalis nerealaus nuobodumo, draugai išvadinę mane mazochiste, kad pasilieku išėjo į lauką parukyt ir manęs palaukt, sakydami, kad tai didesnė pramoga

Susigadinau vakarą, bet pati kalta

Parašyta 10 balandžio 2010 - 22:31

Parašyta 09 spalio 2010 - 12:44

Bet tai aišku nereiškia, kad spektaklis prastas, anaiptol aktoriniais darbais paremtas darbas (žinant kas režisierius tai ir nenuostabu) vertas pagarbos. Man tik nepatiko scenografija, kuri pasirodė tokia banaliai tiesmuka ir tas medis su byrančiais lapeliais, na nesupratau to, ar čia Tuminas nusprendė priminti kas režisierius? kažkokia nevykusi autorefleksija?
Ai nesvarbu, gero Fikcija jums laiko spektakliuose :}
Parašyta 22 spalio 2010 - 21:47

Myliu.
[Per Petterson]
Parašyta 30 spalio 2010 - 19:30

Esu mačiusi tik Tumino Belaukiant Godo ir kai po spektaklio niurzgėjau, kad tai jau antras mano matytas ir manęs neįtikinęs Beckett'o pastatymas, mano ironiškieji bendražiūroviai man atsakė paties Beckett'o žodžiais Try again. Fail again. Fail better.
Bet tai aišku nereiškia, kad spektaklis prastas, anaiptol aktoriniais darbais paremtas darbas (žinant kas režisierius tai ir nenuostabu) vertas pagarbos. Man tik nepatiko scenografija, kuri pasirodė tokia banaliai tiesmuka ir tas medis su byrančiais lapeliais, na nesupratau to, ar čia Tuminas nusprendė priminti kas režisierius? kažkokia nevykusi autorefleksija?
Ai nesvarbu, gero Fikcija jums laiko spektakliuose :}
Kažką dar be Godo yra tekę žiūrėti pagal Beckett'ą?
Patiko spektaklis, iš tikrųjų. Ėjau verksmingai nusiteikusi, o gavau laukti visai smagiai. Visa salė kvatojosi, nors spektaklis toks, sakyčiau, in your face, kuomet supranti, kad juoktis lyg ir neturėtų būti iš ko, tačiau ir nesijuokti negali. Aktoriai labai gut, kartais net atrodydavo, kad nustoję vaidinti ima šnekėtis ir dalintis savo nevitimi, džiaugsmais, nuoboduliu su žiūrovais. Įtraukė laukimas, pabaigos sulaukti mažiausiai norėjosi. Liūdna palikti, supranti, kad niekas tavęs nesuvaidins, tik pats, kas dieną.
Parašyta 19 lapkričio 2010 - 21:40

O va paskutinis matytas, ir, tikriausiai tik koks trečias padoresnis spektaklis matytas, E.Nekrošiaus Hamletas. Labai patiko simbolika, įvairūs sprendimai, dar grįžusi negalėjau sumerkti akių ir skaičiau įvairias kritikas, kad dar labiau suprasčiau viską.

Parašyta 20 lapkričio 2010 - 09:55

Džiugu, kad patiko ir kad nesate tokia priekabi kaip aš (:
Esu mačiusi Paskutinę Krepo juostą, čia senas monospektaklis su Rumšu.
O kaip Saulėtos dienos?
Kritiškumas yra labai gerai.
Praėjo pakankamai laiko nuo to spektaklio peržiūros, todėl dabar jau negalėčiau išsireikšti. Aišku, įspūdžių buvo ir sukrėtimų, bet kalbėti tinkamai neįstengiu.
Artimiausiu metu eisiu į Seksualines mūsų tėvų neurozes. Turėtų būti įdomu.
Parašyta 20 lapkričio 2010 - 17:41

Boeing Boeing ir man labai popsiškas pasirodė ir taip pat nejaukiai pasijutau tarp kikenančių žiūrovų, bet, kaip sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūrima. Pati tikrai nepirkčiau bilieto į tokio tipo spektaklį.
Kabaretinis teatras taip pat gali būti aukšto lygio, bet gaila, kad pas mus retai taip būna
O va paskutinis matytas, ir, tikriausiai tik koks trečias padoresnis spektaklis matytas, E.Nekrošiaus Hamletas. Labai patiko simbolika, įvairūs sprendimai, dar grįžusi negalėjau sumerkti akių ir skaičiau įvairias kritikas, kad dar labiau suprasčiau viską.
Na Nekrošius - metaforų dievas, man metams vieno jo spektaklio užtenka
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0