Įsimintiniausias dienos įvykis
Parašyta 18 rugpjūčio 2010 - 21:06

Prieš tau nuplauk po vandeniu ir neverksiApsiverkiau nuo svogūnų
as tai vistiek verkiu, beveik visad nuo svoguno, plaunu ar neplaunu

Parašyta 18 rugpjūčio 2010 - 21:49

Nežinau, kiek tai gėdinga atrodo kitiems, bet man apsiverkus būt irgi nieko gero. Asmeniškai pati, jei jų daug pjaustyt reikėtų, tikrai užsidėčiau.
Parašyta 18 rugpjūčio 2010 - 22:26

Kai buvau Vokietijoj, su vienu vaiku vis žiūrėdavom tokią televizijos laidą vaikams apie įvairius aplink mus vykstančius reiškinius. Kartą rodė apie svogūnus.Išsamiai aiškino, kodėl pjaustydami verkiam ir panašiai. Davė patarimą,jei norim neverkt- užsidėt akinius. Bet kai jo senelė pjaustė, ir jis atnešė savo nardymo akinius, kvaileliu išvadino ir tiek.
Nežinau, kiek tai gėdinga atrodo kitiems, bet man apsiverkus būt irgi nieko gero. Asmeniškai pati, jei jų daug pjaustyt reikėtų, tikrai užsidėčiau.
supaprastintai, tai pjaustant svoguna atsipalaiduoja lakios medziagos (eteriniai aliejai) turintys sieros, jie garuoja ir dirgina akies gleivine, verkimas yra apsaugine reakcija, tu eteriniu alieju salinimas is akies, savotiskai tas pats kaip sakoma nuplaut peili pjaustant, tai asaros nuplauna aki. bet kuri mechanine priemone gali padet apsisaugot, tai nardymo akiniai kaip tik geriausiai tinka, nes sandariausi

Parašyta 18 rugpjūčio 2010 - 22:56

Aš išbandžius peilio ir svogūno plovimą tiek po šaltu, tiek po šiltu vandeniu. Nepadėjo. Kalbu apie atvejus, kai svogūnai švieži, ką tik iš daržo.
Parašyta 20 rugpjūčio 2010 - 15:49

BETnuo sesiu ryto panikavau (sakyciau netgi galinga ataka buvo), kad menesi palikau bendrabucio langa atidaryta - atsiminiau tik siandien, aisku. Jetau. Vos is galvos neisejau
BET
grizau ir uzdarytas!!! Life is awesome.
tau neįtartina kodėl jis uždarytas?
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0