Labiausiai nuvylęs žurnalas/laikraštis?
Sukūrė
Brownas
, Vas 17 2009 19:59
Temoje atsakymų: 37
Parašyta 15 balandžio 2009 - 11:50

Tai gi žinai kokie Lietuviai kažkoks žurnalistas paskelbs pletką,o Lietuviams butina ji paskaitytiiš dabartinių laikraščių ir žurnalų išvis nieko nesitikiu. daugelis jų yra labai buki. vienas iš tokių- ''žmonės'' . svetimų triusikų narstymas. bet matyt to žmonėm reikia, jeigu pilni kioskai ir parduotuvės tokio šlamšto.

"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 15 balandžio 2009 - 12:12

Gal kada rašys ką nors įdomiau
Nors dabar kartais dar randu įdomiu straipsniu kurie mane domintu ;]

Nors dabar kartais dar randu įdomiu straipsniu kurie mane domintu ;]
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 15 balandžio 2009 - 12:27

Kokius žurnalus mačiau gerus tai tik Aš ir Psichologija arba Psichologija Tau ir dar Mokykla visai nieko buvo,o laikraščiai išviso kiek skaitau tai vien apie tuos seimunus...Kiek galima per žinias apie juos kur tik pažvelgsi ten jie arba skandalai...Mia davė Zvonkei į galvą ar kažkas panašaus...
Bet tikiuosi kada nors prasiplės žiniasklaida ;]
Bet tikiuosi kada nors prasiplės žiniasklaida ;]
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 17 balandžio 2009 - 15:46

Daug kartų mačiau prekybos centruose kai žmonės perverčia nesupakuotus žurnalus (tiksliau skaito gal 15-20 min), padeda į vietą ir nueina toliau.O mane - kai žurnalai būna supakuoti... Viršelyje kaip ir geros temos nurodytos, o nusipirkęs viduj randi tik reklamą kas antram puslapy |(

Parašyta 17 balandžio 2009 - 15:54

Aš neskaitau, tiesiog pasižiūriu, kiek tam tikra tema yra parašyta. Jei mane domina tik viena tema, o ten parašyta vos pastraipa (O viršelyje didžiausiom raidėm antraštė) - tai tikrai neimu tokio žurnalo.
Pvz, vienam mokslo žurnale viršelyje buvo užrašyta kažkas tokio: Mokslininkai atrado naujas (bla bla bla) smegenų funkcijas.
O pačio straipsnio net nebuvo - tik antraštės parafrazė.
Pvz, vienam mokslo žurnale viršelyje buvo užrašyta kažkas tokio: Mokslininkai atrado naujas (bla bla bla) smegenų funkcijas.
O pačio straipsnio net nebuvo - tik antraštės parafrazė.
Free thinkers are dangerous.
Parašyta 23 balandžio 2009 - 15:45

labiausiai nuvyle puikus elektroninis zurnalas zine.lt, nes buvo gera pradzia-galejau ilgai vartyt.., o paskui eme viskas ir dingo..
Parašyta 24 balandžio 2009 - 11:20

Aš tai "žmones" ir pati kartais pavartau.
Ir pletkų reikia gyvenime. Tačiau, labai nevykusiu žurnalu laikau "Panelę" ir kitus mergaitiškus. Na, tiesiog, labai daug jų skaičiau, kai buvau jauna ir graži ir patikdavo, o dabar labai jau lėkšti ir paviršutiniški. Prasčiau net už žmones.

Parašyta 23 rugpjūčio 2009 - 21:06

Nežinau kokioje knygoje, bet buvo tokia neprasta mintis: ,,Kai savam gyvenime pasidaro per ne lyg ankšta, tai labai gera įkišti nosį į svetimą". Gal tas pats ir su tokio pobūdžio žurnalais...?
,,Panelę" truputį gerbiu todėl, kad bent rašo tai, ką tie žmonės pasakė ir dar dėl to, kad nuotraukos gražiai ir profesionaliai padarytos (bent jau kai skaitydavau, tai taip buvo).
Ir pritariu Evoliucijai, kad mergaitiški žurnalai iš esmės yra nevykę
,,Panelę" truputį gerbiu todėl, kad bent rašo tai, ką tie žmonės pasakė ir dar dėl to, kad nuotraukos gražiai ir profesionaliai padarytos (bent jau kai skaitydavau, tai taip buvo).
Ir pritariu Evoliucijai, kad mergaitiški žurnalai iš esmės yra nevykę

Skristi.
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Parašyta 24 rugpjūčio 2009 - 09:51

o man kaip tie mergaitiški patikdavo ( nors labai daug jų niekada ir neturėjau ) , o patikdavo ,nes ten būdavo daug nuotraukų ir mažai teksto , bei daug ,,žvaigždžių'' , kurias mes,mergaitės , kolekcionuodavome
dabar tai atrodo be galo juokinga , o tada buvo reikalinga

Parašyta 26 rugpjūčio 2009 - 12:20

Aš niekaip negaliu atsistebėti žurnalu "žmonės". Gimdytojai jį perka kas savaitę, o aš pavartau ir negaliu susilaikyti nepurkštavus. Tikrai, kvailesnio žurnalo nesu mačius. Turbūt jame telpa visi Lietuvos pižonai, visi pletkai ir visuomenės bukumo įrodymai. Nesuvokiu aš tokių žurnalų prasmės, tikrai.
".. bet niekad savo minuso aš neslepiu po pliusiu."
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0