Reikės:
300 gramų arba daugiau paprasto mišraus jautienos ir kiaulienos faršo, truputį druskos ir kitokių prieskonių pagal skonį, petražolių, krapų bei kitokių prieskoninių žolių, pagal skonį čili pipirų, kelių skiltelių česnako, nemažos galvutės svogūno, nedidelio indelio raudonųjų pupelių savose sultyse, 4-5 šaukštų aštraus pomidorų padažo, tarkuoto fermentinio sūrio.
Faršą nuolat maišant apie 10 minučių gerai apkepinti keptuvėje. Kai mėsa apkepa, į ją įdėti susmulkintą svogūną, česnaką, druską bei kitus prieskonius nepamirštant ir čili pipirų.
Po to gana netirštą mėsos košę reikia sukrėsti į puodą, įversti dar indelį pupelių, įmaišyti pomidorų padažą ir dar maišant pavirti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių. Sriuba skaniausia, kai ant jos lėkštėje užbarstoma tarkuoto sūrio. Skanaus.
Čili picos "Čili sriubos" receptas
Sukūrė
Brownas
, Kov 25 2009 15:58
Temoje atsakymų: 2
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0