Be to Jūs rašote, kad gerų minčių traukos dėsnis nėra savihipnozė, bet paskui prieštaraujate sau, sakydama, kad tai galima vadinti ir savihipnoze. Ir dėl dėsnių - fizika: minusas traukia pliusą (tik kai pliusai būna pernelyg arti, tada jie prisitraukia - ir tai nelabai stipriai laikosi).
Dėl to, kad dievas lygu savihipnozei, vidinei žmogaus energijai ir t.t. visiškai nesutinku (visais aspektais). bet tingiu aiškint kodėl 
Turbūt nelabai aiškiai išsireiškiau

Aš nemanau, kad tai savihipnozė, bet toliau turėjau omeny, kad galite tai vadinti kaip norite esmės tai nekeičia

Na tarkim mes galime rože pavadinti ir kitaip, bet nuo to ji nepakeičia savo savybių ir lieka rože

Taip ir minties galią mes galime pavadinti savihipnoze, bet poveikio tai nepakeis

Tiesiog tą reiškinį žmonės skirtingai vadina - tą aš norėjau pasakyti. Dėl Jūsų pliusų ir minusų visiškai nesupratau, ką norite pasakyti, bet aš kalbėdama apie traukos dėsnius neturėjau omeny minusus ir pliusus

Fizika - tai žymiai platesnis ir įdomesnis mokslas, jame ne tik pliusai ir minusai

Ten žymiai daugiau dėsnių

Ir dėl dievo lyginimo su savihipnoze... Irgi nelabai mane supratot... Aš nelyginau šitų dalykų

Tik norėjau pasakyti, kad minties galią vadina skirtingais pavadinimais: Jūs sakote, kad tai savihipnozė, fizikas sako, kad tai energija, tikintis žmogus sako, kad tai Dievas padeda

Kiekvienas žiūri iš savo taško

Pavyzdžiui ir Jus turbūt skirtingi žmonės skirtingai vadina, bet Jūs juk liekate savimi