O kokiu stiliumi parašyta ši knyga, sausai moksliniu ar ne visai?Turi omeny Mayers "Psichologija"?
Iš tikro labai įdomu skaityt, duodamais teiginiais bandyt aiškint situacijas, pažįstamų žmonių elgesį...
Labiausiai kabina suvokimas, kuris ateina jau po pirmų knygos skyrių, kad žmonių elgesys gali būti kuo logiškiausiai paaiškinamas, kai įvykiai klostosi ne visai taip kaip norėtūs gali kartais ne per sunkiausiai rast visus kodėl
Ir taip, ir taip. Visgi čia psichologų vadovėlis. Nėra vien sausi faktai, pateikta daug pavyzdžių. ten svarbiausi dalykai trumapi ir aiškiai aprašyti. Aš jos net neskaičiau iš eilės, o kai reikėdavo mokslams, atsiverti skryrių ir nagrinėjies. Šiaip manau, kad "Socialinė psichologija" turėtų būti parašyta panašiu stiliumi.O kokiu stiliumi parašyta ši knyga, sausai moksliniu ar ne visai?Turi omeny Mayers "Psichologija"?
Būtų gerai, kad atsirastų daugiau žmonių su knygų pasiūlymais, nes man asmeniškai psichologinės knygos vienos iš įdomiausiu:)
Skaičiau neseniai kelias Freud'o knygų, tai jos paliko gerą įspūdį, vien pasakojimai kaip vyksta psichoterapijos mane sužavėjo:)
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0