Pasakos
Sukūrė
justė
, Bal 23 2009 16:35
Temoje atsakymų: 77
Parašyta 04 gegužės 2009 - 21:40

O mano mama buvo labai geras žmogus - tikrai ne idealas. Žmogus su visais trūkumais ir privalumais. Pasisekė man.
O dėl tėvų - tai tikrai aišku, kad esu jų vaikas. Visos vertybės ir pan - iš šeimos. Taip pat ir knygų skaitymas. Aišku, kai kurios vertybės modifikavosi, atsirado naujų - bet tai yra natūralu.
O dėl tėvų - tai tikrai aišku, kad esu jų vaikas. Visos vertybės ir pan - iš šeimos. Taip pat ir knygų skaitymas. Aišku, kai kurios vertybės modifikavosi, atsirado naujų - bet tai yra natūralu.
Free thinkers are dangerous.
Parašyta 12 gegužės 2009 - 09:29

Jei del tevu - tai neieskokite per daug panasumu. Kiekvienas zmogus yra pakankamai individualus ir daugiau ar maziau renkasi tai, kas is aplinkos patenka i galva ir sirdute.
o griztant prie pasaku - noreciau prisesti paskaityti, bet zinau, kad negaleciau susilaikyti ir pradeciau nerti tu pasaku herojus
uzkibau kazkaip ant zaislu ir negaliu atsiplest. Visa laika suryja, knygoms gal ir lieka kokie 5proc.
o griztant prie pasaku - noreciau prisesti paskaityti, bet zinau, kad negaleciau susilaikyti ir pradeciau nerti tu pasaku herojus

Parašyta 12 gegužės 2009 - 14:17

Visko buna.
Dazniausiai iskeliauja jie pas pasaku skaitytojus
mazus arba jau didelius. o patys mylimiausieji pasilieka pas mane ir laukia, kada ju seimininke tures vaikuciu

Dazniausiai iskeliauja jie pas pasaku skaitytojus

Parašyta 13 gegužės 2009 - 07:36

Parašyta 13 gegužės 2009 - 07:44

aciu aciu
patariu ir jums ismeginti toki uzsiemima - laaabai atpalaiduoja ir sumazina susikaupusius pykcius
patariu ir jums ismeginti toki uzsiemima - laaabai atpalaiduoja ir sumazina susikaupusius pykcius

Parašyta 13 gegužės 2009 - 08:02

tada nieko nebus - teks tapti mano kliente ]
- juokauju

- juokauju

Parašyta 13 gegužės 2009 - 12:03

is kuklumo turbut reiketu nualpti sioj vietoj
atsakymas teigiamas :$
atsakymas teigiamas :$
Parašyta 29 sausio 2010 - 18:00

kol nemokėjau skaityti, pasakas man skaitydavo mama. : ) smagu būdavo.
šiaip, man visada pasakos įdomios būdavo. nesvarbu kokios, svarbu pasakos. : D prisimenu, kad labai mėgdavau ten visokias undinėles, pelenes, bembius, liūtus ir t.t. dar ir dabar kažkur lentynose yra tokios plonos knygutės su tom pasakom. ai, dar patikdavo Brolių Grimų pasakos, nors krtais jos man atrodydavo žiaurios (visgi juk maža buvau.) turiu dar ir dabar keturias knygas jų pasakų, knygų mugėje pirktas . : )
šiaip, man visada pasakos įdomios būdavo. nesvarbu kokios, svarbu pasakos. : D prisimenu, kad labai mėgdavau ten visokias undinėles, pelenes, bembius, liūtus ir t.t. dar ir dabar kažkur lentynose yra tokios plonos knygutės su tom pasakom. ai, dar patikdavo Brolių Grimų pasakos, nors krtais jos man atrodydavo žiaurios (visgi juk maža buvau.) turiu dar ir dabar keturias knygas jų pasakų, knygų mugėje pirktas . : )
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0