Kaip dažnai jūs einate į teatrą? Karta į savaitę/mėnesį/metus, o gal einate tik per šventes?

Ar dažnai einate į teatrą?
Sukūrė
Brownas
, Geg 12 2009 12:40
Temoje atsakymų: 10
Parašyta 12 gegužės 2009 - 12:53

Einu, kai kas nors pakviečia.Pats nelabai domiuosi, gal kiek buvau susidomėjęs muzikiniu teatru, įvairiais spektakliais.Kelis pasirodymus žiūrėjau ne po vieną sykį.
Draugai lankantys jaunimo teatrus, įvairias trupes pasikviečia į premjeras, peržiūras.
Draugai lankantys jaunimo teatrus, įvairias trupes pasikviečia į premjeras, peržiūras.
Stavroginas jeigu tiki, kad netiki, tai netiki, kad tiki.O jeigu netiki, kad netiki, tai jis netiki.
Parašyta 25 birželio 2009 - 10:45

Oh,teatras man patinka.Bet nueiti tenka tikrai nedažnai.Galbūt kartą per mėnesį/du mėnesius.
Apskritai teatre tvyro velniškai patraukli atmosfera.Pamatai naujus "pasaulius".Kai prasideda vaidinimas viskas užsimiršta.Galėčiau sėdėti ir sėdėti ten.
Paskutinis žiūrėtas spektaklis buvo Turgenevo "Įnamis".Kūrinys sukrėtė.Buvo išties ir graudu,ir juokinga.Kūrinio esmė šokiruojanti: apie žmogaus jausmus,kai yra šaipomasi iš jo ir et cetera.Aktoriai puikiai vaidino,ypač Meškauskas.
Vis žadu ir žadu pradėti domėtis Koršunovo spektakliais.Girdėjau,sunkūs ir reikalaujantys daug analizių.Žinoma,kalbos gali būti klaidingos,bet pritraukė.
Apskritai teatre tvyro velniškai patraukli atmosfera.Pamatai naujus "pasaulius".Kai prasideda vaidinimas viskas užsimiršta.Galėčiau sėdėti ir sėdėti ten.
Paskutinis žiūrėtas spektaklis buvo Turgenevo "Įnamis".Kūrinys sukrėtė.Buvo išties ir graudu,ir juokinga.Kūrinio esmė šokiruojanti: apie žmogaus jausmus,kai yra šaipomasi iš jo ir et cetera.Aktoriai puikiai vaidino,ypač Meškauskas.
Vis žadu ir žadu pradėti domėtis Koršunovo spektakliais.Girdėjau,sunkūs ir reikalaujantys daug analizių.Žinoma,kalbos gali būti klaidingos,bet pritraukė.
Parašyta 12 rugpjūčio 2009 - 08:11

Kartais atsiranda kokia maža proga kai tenka apsilankyti...
Bet šiaip su malonumu eičiau nors karta į mėnesį
Bet šiaip su malonumu eičiau nors karta į mėnesį

"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 19 rugsėjo 2009 - 14:25

kartais nueinu. kad ir penktadienį (25d.) eisiu . bus ,,visada tavo. ana frank''
Parašyta 24 spalio 2009 - 11:35

Gal 23d,buvote? nes šiaip jei 25d tai čia sekmadienis bus ;]kartais nueinu. kad ir penktadienį (25d.) eisiu . bus ,,visada tavo. ana frank''
Ir jei jau buvote gal pasipasakotumėte kaip sekėsi?

"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 12 gruodžio 2010 - 20:07

Praeitą savaitę buvau Gaetano Donizetti operoj MEILĖS ELIKSYRAS. Dirigavo Pitrėnas, režisavo Koršunovas, dainavo krūva puikių solistų, o jau šokėjai angeliukai...tai patyliu. Labai nuotaikinga, komiška, spalvinga opera italų kalba (daug žavesio priduoda). Atsipalaidavimui rekomenduoju
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0