Aš dar nemiegu, o tu ?
Sukūrė
Brownas
, Lie 14 2009 21:55
Temoje atsakymų: 102
Parašyta 26 gegužės 2010 - 12:24

Parašyta 28 gegužės 2010 - 04:36

Na ir ankstyvą jusas jau nemiegu.ech tie mokytoju zadinimai.

"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 12 birželio 2010 - 22:51

nemieeguuu...Nors keltis prieš šešias, ir būt žvaliai...Bet vistiek skaudės galvą nes vyno šįvakar buvo per daug tai galiu ir nesigult geriau jungsiu kompą ir eisiu pasivaikščiot į tą lietų į tą naktį į tamsą..Myliu tai. Labanakt visiem. :*
Mes patys sprendžiame, kada mums skauda.
[Per Petterson]
[Per Petterson]
Parašyta 01 sausio 2011 - 01:55

Na va, aš, kaip ir daugelis, dar nemiegu... Bet esu viena iš nedaugelio, kurie šiuo metu pakankamai nuobodžiauja, kad sedėtų prie kompiuterio
Taigi, sveikinu visus su Naujaisiais Metais! Tikiuosi, kad šie nauji, 2011 metai, bus jums kūrybingi, sėkmingi ir laimingi
Linkiu daug visko atrasti ir kuo mažiau prarasti, harmonijos jūsų gyvenimuose ir... visko, ko jūsų širdys geidžia Tebūnie šie metai būna geresni, nei praėjusieji! Atleiskit, šneku klišėmis (jei taip galima išsireikšti), bet ,tiesą sakant, noriu miego ir nelabai veikia smegenys, bet norėjau visus pasveikinti (nors nė nežinau ko čia labai sveikinti reikia
), tad Happy New Year!

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0