Melvin Burgess.
Parašyta 26 sausio 2010 - 16:47

Parašyta 26 sausio 2010 - 23:29

Neskaityk. Rimtai patariu =) būna tokių rašytojų, kurie patinka iki tam tikro amžiaus (na bent jau man tai). Po to lieka prisiminimas, kad tada labai patiko. Ir kai pagalvoji, tai tuometu, tam amžiuje gerai, bet dabar neskaityčiau =)Neskaitysiu.
Vaiduoklį už sienos aš pati skaičiau gal prieš du metus,. Na, man ji vaikiška pasirodė =)
Anaiptol, knygos nėra blogos, betjos gal jaunesniems =)
Bet jei visgi nori savo nuomonės, tai paskaityti, gal paneigsi =)
Siūlau, tokiu atveju, ,,Heroiną".
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Parašyta 27 sausio 2010 - 12:35

Dėmesio! Naujas konkursas!
Leidykla “Alma littera” skelbia naują konkursą! Skubėk dalyvauti konkurse ir laimėk leidyklos „Alma littera“ išleistas „Beveik suaugę“ serijos knygas, o SVARBIAUSIA kvietimą į vasario 20 dieną 16 valandą vyksiančią Vilniaus knygų mugę, kurioje galėsi susitikti su pačiu legendinio “Heroino” autoriumi Melvinu Burgesu ir užduoti jam net tris klausimus.
Leidykla „Alma littera“ kviečia tave prisijungti prie „Beveik suaugę“ grupės puslapio Facebook‘e www.facebook.com/beveiksuauge, rašyti, aktyviai diskutuoti, pasisakyti, komentuoti apie rašytoją Melviną Burgesą, perskaitytas jo knygas, knygos herojus ir siųsti klausimus, kuriuos norėtum užduoti paauglių rašytojui susitikimo per Vilniaus knygų mugę metu.
Tau reikia:
• Užsiregistruoti „Beveik suaugę“ grupės puslapyje Facebook‘e www.facebook.com/beveiksuauge, užduoti ne mažiau, kaip tris klausimus ir palikti bent vieną komentarą apie rašytoją M.Burgesą ir/arba jo perskaitytas knygas, knygos herojus.
Svarbu!
• Konkurse dalyvauja ne mažiau tris klausimus ir bent vieną komentarą paskelbę rašytojo M.Burgeso gerbėjai;
• Nepamiršk, kad visi komentarai, pasisakymai ir klausimai turi būti susiję su rašytoju M.Burgesso ir jo kūryba. Daugiau informacijos apie M.Burgeso kūrybą gali rasti puslapiuose www.beveiksuauge.lt
• Serijos „Beveik suaugę“ knygas ir kvietimą į knygų mugę gali laimėti tik tuo atveju, jei vasario 20 d. atvyksi į Vilniaus knygų mugėje vyksiantį susitikimą su M.Burgesu ir susitikimo metu užduosi rašytojui tris įdomiausiais išrinktus klausimus. Todėl vasario 20 d. tolimų kelionių neplanuok!
• Šį kartą apdovanosime net tris laiminguosius!
• Laimėtojus išaiškins UAB „Alma littera“ ir UAB „Šviesa“ sudaryta komisija.
• Konkursas vyks iki š. m. vasario 10 d.
Skaityti taisykles Taisyklės
Parašyta 27 sausio 2010 - 17:09

sutinku visiškai su Mergiotes pasakymu. tikrai, kad buvo laikas joms skaityti, bet man tas laikas jau praėjo.. tau, Yoel, manyčiau, irgi.Neskaityk. Rimtai patariu =) būna tokių rašytojų, kurie patinka iki tam tikro amžiaus (na bent jau man tai). Po to lieka prisiminimas, kad tada labai patiko. Ir kai pagalvoji, tai tuometu, tam amžiuje gerai, bet dabar neskaityčiau =)Neskaitysiu.
Vaiduoklį už sienos aš pati skaičiau gal prieš du metus,. Na, man ji vaikiška pasirodė =)
Anaiptol, knygos nėra blogos, betjos gal jaunesniems =)
Bet jei visgi nori savo nuomonės, tai paskaityti, gal paneigsi =)
Siūlau, tokiu atveju, ,,Heroiną".
Parašyta 29 sausio 2010 - 17:48

Parašyta 17 gegužės 2010 - 13:13

Parašyta 23 gegužės 2010 - 20:35

Skaičiau kaip ir daugelis Burgess`o knygas ,kuomet buvau apie 13~metė,bet nelikau sužavėta. Nemanau,kad tai labai tinkama literatūra jaunam amžiuje. Viešos sekso ar narkotikų scenos nelabai ir be-šokiruoją tą jaunimą, o ir jų potekstė - sunkiai man suprantama -nei ryškiai nubraukiama,nei išaukštinama... Ir kaip ir daugelyje "N-14"knygų jaučiamas tas Amerikonizmas,kurio pakęsti negaliu, nežinau, gal tai ir traukia visus... bet tas "kino teatrų,spragėsių,durų trankymų, futbolo komandų ir jų palaikančiųjų" bumas man toks svetimas,ir sakyčiau - tuščias... Nuspėjama,banalu, pabrėžiama tai kas paklausu ir išliekamosios vertybės (mano akimis) nėra. Bet gal kam atrodo kitaip..(:
Visiškai sutinku. Fi, man tas amerikonizmas, be kurio retas filmas ar knyga beapsieina.
Parašyta 23 gegužės 2010 - 22:04

o siaip jo, nepatiko man nei viena jo skaitytu knygu, gal tik premisa tos knygos, kur panele sunimi pavirto. O man isties neidomu nei narkotikai, nei seksas, nes nu big deal, visi mylisi, visi daugiau ar maziau susiduria su illegal substances, neveza ir paaugliskas atseit wallfloweriu alternatyvizmas [rasau ir suvokiu, kad senstu ir pikteju], juolab kad ir konceptualiai ar is technines puses ziurint nieko-ten-naujo. Nebent, aisku, is visokiu hiperbolizuotu nesamoniu, suprask, jaunimo tragediju isplaukia problema [ar isties problema?], kad nebezinom, ka su savimi daryti. Galbut tai ir imanoma isskaityti jo literaturoj, nezinau, skaiciau seniai ir nepamenu.
[ei, miskudeive, kurioj knygoj nuskaitei viesa sekso scena?]
Parašyta 26 liepos 2010 - 21:06

Parašyta 06 rugpjūčio 2010 - 09:51

Gan neblogas paauglių ir jaunimo knygų rašytojas, moka gerai perteikti mintis į tekstą.
P.S.Ar neturėtų ši knyga būti prie Rašytojų skilties?
Parašyta 06 rugpjūčio 2010 - 10:31

autorius,tinkantis beveik suaugusių serijai,autorius,iš kurio išaugama ;]
Parašyta 15 rugpjūčio 2010 - 15:45

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0