Gal zinot kaip jai viska mazdaug paaiskint... I zinutes neatsako, kai ka nors parasau, atraso - davai

O tai ji tavo bendraklasė?Prisiliuobimas nepadejo
. Viskas yra beviltiska... , bandziau susitikt ir su kitom panelem, nu bet nezinau, man reikia tos, su kuria tiek isgyvenom
Nezinau, kas jei prikure, kad as su kitom susitikineju, to tai neisivaizduoju, bet ji manim netiki nors tu ka....
Gal zinot kaip jai viska mazdaug paaiskint... I zinutes neatsako, kai ka nors parasau, atraso - davai, ne nu juokas per asaras aisku...
Čia matosi, kad didžiausia yra jos kaltė:Ne, ji yra is kitos mokyklos, metais vyresne... Nemanau, kad as jai neidomus, mes visuomet turedavom apie ka pasneketi, as visada zinojau, jog ji yra pavydi, daznai man prikisdavo, jog jai nepatinka, kai as bendrauju su kitom ir panasiai. As jos tiesiog atsiginti negalejau... Gal jai buvau per abejingas, tik dabar supratau kokia ji man yra brangi.
Siais metais ji baigia mokykla, gal ji nera tikra del to, ar mums pavyks draugauti per atstuma???
http://en.wikipedia....ipolar_disorderNu jo ji psichiskai nestabili yra, pradeda juoktis labai isteriskai daznai ir seip labai jos nuotaika greitai keiciasi. Vsio as jai nerasysiu, jeigu ji nores parasys, man jau tas pat, gerai su draugu issisnekejau apie sitas nesamones ir pasidare labai gerai
man tai padeda tiesiog isivaizdavimas, tada sakiniai ar ju atkarpos tampa susijusiomis, o ne padrikomis. jei stengiesi suprast tarsi kelt klausimus kodel kaip is kur ir pan, turetu nepabegt mintis bent jau skaitant. galima pagrindines tezes issirasyti. o siaip atminciai lavint yra visokiu pratimu, nezinau kiek jie veikia, nes faktiskai pati nelabai ka esu taikius. pratimai tai zemelapis pagrindiniu teziu (atsiminimas per rysius), pagrindiniu teziu pasakojimas su ryskiais akcentais (kokie juokingi, siurealistiniai). jei reikia tiesiog kazka iskalt pvz man savu laiku augalu pavadinimus lotyniskus reikejo, kur jau nieko neismastysi tereik atsimint ir tiek, tai man padedavo acosiacijos pvz sis, kurio matyt niekad nebepamirsiu Gypsophyla paniculata (sugipsuota ir panikuojaKaip išmokti koncentruotis į tai ką skaitai? Skaitau skaitau knygą (mokslinę) ir vis pamirštu, ką skaitau. Tik po penkto karto perskaitau ir įsimenu sakinį ir suprantu jo prasmę.Ką daryti? Gal yra kokių pratimų patarimų?
Turėtų būti pažįstama tau: L.Ivanovienės ir kitų autorių Biochemija
o kokia tai mazdaug ta moksline literatura?
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0