Na va, pagaliau nebe 0 pranešimų

Pvz aš irgi galėčiau pamest skudurą ir šalia jo padėt kortelę su pavadinimu 'Gyvenimas' or smth ir jei apsimesčiau, kad esu labai didelė menininkė manau tikrai jis turėtų didelį pasisekimą, bent jau mano miesto parodoj.. Iš to vėl išeina, kad žmonės nemąsto patys, o vadovaujasi kitų nuomone arba žiūri į 'etiketes'.
Nežinau kur gyvenat, bet į MOMA ar ,,Tate modern" tai su skuduru jau turbūt nebepatektumėt, bet va Lietuvoj tai visko gali būti

Jei rimtai, tai aš pritariu jums, kad šiais laikais pilna visokių pseudomenininkų, o deja dauguma žmonių tikrai yra stipriai atitrūkę nuo gero meno ir nelebai atskiria pelų nuo grudų.
O kalbant apie meną, tai dauguma dažniausiai atsako, kad tuo nesidomi ir nesupranta ir išvis atrodo, kad net bijo apie tai kalbėt. Aišku tai nėra vien jų kaltė, bloga švietimo ir kultūros politika stipriai prie to prisideda.
Nesutikčiau gal tik dėl to, kad vadovautis kitų nuomone yra blogai, nes jai kompetetinga nuomonė, tai ji gali padėti žmogui formuoti savąją.
O kad brendai veikia tai čia tiesa, bet vėlgi gal nevisada tai blogai. Na pvz. jei aš einu į Koršunovo spektaklį vien todėl, kad jis žinomas ir populiarus ir kaip tyčia pataikau ne į kokį "Romeo ir Džiulijetą", o į "Hamletą" tai turbūt po 10 min. bėgčiau iš ten lauk, bet jei aš į tą spektaklį einu žinodama daugiau apie Koršunovą, na ne vien tai su kuo ir kada jis draugavo, tai aš pažiūrėjūsi spektaklį į jį gal nueisiu ir antrą kartą.
Pritariu ir aš =) būna tikrai gerų kūrinių, tačiau būna ir tokių, kad žodis ,,menas" tampa lyg pateisinimas =)
Gal galite pateikti konkretų pavyzdį, kai kūrinys yra gerai žinomas, bet jūsų nuomone nevertas žodžio ,,menas"