Ingridientai:
1 kg naminės raikytos duonos (baltos);
aliejaus;
300 g fermentinio sūrio;
8 šaukštelių majonezo;
druskos;
8 skiltelių česnako;
trupučio juodųjų maltųjų pipirų.
Gaminimas:
Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majonezu, druska, maltais juodaisiais pipirais. Česnako skilteles nuplauti ir nulupti, smulkiai supjaustyti ir dėti į bendrą masę. Tada viską gerai išmaišyti.
Nuo duonos riekių nupjaustyti plutas, vieną riekę pusiau dalinti, o jeigu maža- nereikia. Tada jas iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol bus gražios, šviesiai rusvos spalvos, bet smarkiai neapkepinti.
Ant duonos riekelių su šaukšteliu tepti sūrio ir majonezo masę. Išeina apie 8 porcijas.
Kepta duona su sūriu ir majonezu
Sukūrė
Brownas
, Lap 08 2009 16:16
Temoje atsakymų: 2
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0