Peršokti prie turinio

Nuotrauka

Kepta duona su sūriu ir majonezu


  • Prašome prisijungti, kad galėtumėte parašyti atsakymą
Temoje atsakymų: 2

#1
Brownas

Brownas

    Forumo dvasia

  • Moderatoriai
  • 1.457 Pranešimai:
Ingridientai:

1 kg naminės raikytos duonos (baltos);
aliejaus;
300 g fermentinio sūrio;
8 šaukštelių majonezo;
druskos;
8 skiltelių česnako;
trupučio juodųjų maltųjų pipirų.

Gaminimas:

Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti, sumaišyti su majonezu, druska, maltais juodaisiais pipirais. Česnako skilteles nuplauti ir nulupti, smulkiai supjaustyti ir dėti į bendrą masę. Tada viską gerai išmaišyti.
Nuo duonos riekių nupjaustyti plutas, vieną riekę pusiau dalinti, o jeigu maža- nereikia. Tada jas iškepti keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol bus gražios, šviesiai rusvos spalvos, bet smarkiai neapkepinti.
Ant duonos riekelių su šaukšteliu tepti sūrio ir majonezo masę. Išeina apie 8 porcijas.

Nuotrauka
  • 0

#2
Evoliucija

Evoliucija

    Skaitytojas (a)

  • Nariai
  • 309 Pranešimai:
Brrr į šitą nebegaliu pažiūrėt. Teko pabūvot HBH Juozo bravore prie Palangos ir ten na, ne pirmą kartą užsisakėm tos duonikės. Na, ji velniškai skani, bet tos, nors ir mažos porcijos man buvo per daug. Ir iki šiol bloga net pagalvot.
  • 0

#3
Brownas

Brownas

    Forumo dvasia

  • Moderatoriai
  • 1.457 Pranešimai:
Oooo.. Atsimenu HBH ;). Ten gana didelės porcijos, bet viskas labai skanu.
(Cepelinai, koldūnai, vėdarai...)
  • 0




Vartotojų skaito šią temą: 0

narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0