Geriausias Žurnalas
Sukūrė
Knygnesys
, Vas 05 2009 22:22
Temoje atsakymų: 55
Parašyta 07 balandžio 2010 - 22:21

Man labai patinka vokiškas žurnalas "Welt der Wunder", čia panašiai kaip jūsų "Iliustruotas mokslas", tik geriau. Dar patinka žurnalai apie mano subkultūrą, jie buvo leidžiami apie 1994-1996 metus, nes tada ta subkultūra buvo populiari. Dabar eina visokie sonic seducer, orkus, zillo, kuriuose pilna kičo. Pasikeitė žmonių poreikiai :@
Parašyta 01 rugpjūčio 2011 - 12:42

Džiaugiuosi, kai į rankas pakliūna "National Geographic", arba "Iliustruotas mokslas".
Seniau prenumeravau "Computer Bild", "Mano namai", bet dabar kažkaip jų net nepavartau
Labai mylėjau "Miesto IQ", patinka ir the Economist, tai iš pradžių neliūdėjau, kai atsirado "IQ" su verstiniais straipsniais iš the Economist, bet dabar toks jausmas, kad kultūros skiltis ten traukiasi ir traukiasi...
Ekonomika.lt kartais atsiverčiu bet tik kartais, nes vien IQ, kurį skaitau nuo pradžios iki pabaigos, užtrunka šiek tiek perskaityt:)
Nesuprantu, kodėl perkami visi tie žmonės, panelės ir t.t. Nors iš kitos pusės, mano mama kartais nusiperka "Žmones", nes jai patinka pažiūrinėti nuotraukas, kaip žmonės rengiasi eidami į įvairius renginius
Seniau prenumeravau "Computer Bild", "Mano namai", bet dabar kažkaip jų net nepavartau

Labai mylėjau "Miesto IQ", patinka ir the Economist, tai iš pradžių neliūdėjau, kai atsirado "IQ" su verstiniais straipsniais iš the Economist, bet dabar toks jausmas, kad kultūros skiltis ten traukiasi ir traukiasi...
Ekonomika.lt kartais atsiverčiu bet tik kartais, nes vien IQ, kurį skaitau nuo pradžios iki pabaigos, užtrunka šiek tiek perskaityt:)
Nesuprantu, kodėl perkami visi tie žmonės, panelės ir t.t. Nors iš kitos pusės, mano mama kartais nusiperka "Žmones", nes jai patinka pažiūrinėti nuotraukas, kaip žmonės rengiasi eidami į įvairius renginius

Parašyta 02 rugpjūčio 2011 - 16:40

Nes ten būna visokių atseit patarimų, kaip sveikai gyvent, apie dar kažką. Nors nieko aiškiai nepasako. Ir įtikina skaitytojus taip, nes atrodo paprasta. O tie įtikėję tais žurnalais paskui nesugeba patys ką nors logiškai išmąstyt. Arba pasakyt nors vieną argumentą, kai ko nors paklausiu, kai noriu platesnio paaiškinimo. Tai tokiu atveju sako, kad skaitė žurnale ir, kad ten tikra teisybė. O „Žmonės“ perka, nes kai kurie jaučia poreikį paskaityti pletkų ir apie kitus žmones. Bendravimo stoka kažkokia.
O aš skaitau IM. Dar man Y sakė vieno žurnalo pavadinimą. Tas žurnalas irgi kažkuo turėtų būti panašus į IM. Bet neatsimenu pavadinimo. Tikrai ne NG.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0