"Twilight" serija
Sukūrė
Lisi-->At Life
, Grd 30 2009 04:03
Temoje atsakymų: 100
Parašyta 09 sausio 2010 - 19:25

Parašyta 25 sausio 2010 - 20:02

Prisipažinsiu, skaičiau. Tačiau nesijaučiu dėl to kalta, anaiptol, knygos man patiko. ir dar kaip
gabūt būsiu užmėtyta akmenų nuo kokio Yoel, bet aš nesigailiu. mėgstu knygas, kuriose yra romantikos, kurios atpalaiduoja ir ištraukia iš kasdienybės, nors tokiomis neapsiriboju. suprantu tuos, kurie gina klasikos knygas, nenori kad jas užgožtų popsiniai leidiniai, tačiau nepritariu tiem, kurie mano, kad tokių knygų apskritai neturėtų būti. juk kiekvienas turi skirtingų poreikių ir reikia juos gerbti.

Parašyta 25 sausio 2010 - 21:46

As su tavimi taip labai labai sutinkuPrisipažinsiu, skaičiau. Tačiau nesijaučiu dėl to kalta, anaiptol, knygos man patiko. ir dar kaip
gabūt būsiu užmėtyta akmenų nuo kokio Yoel, bet aš nesigailiu. mėgstu knygas, kuriose yra romantikos, kurios atpalaiduoja ir ištraukia iš kasdienybės, nors tokiomis neapsiriboju. suprantu tuos, kurie gina klasikos knygas, nenori kad jas užgožtų popsiniai leidiniai, tačiau nepritariu tiem, kurie mano, kad tokių knygų apskritai neturėtų būti. juk kiekvienas turi skirtingų poreikių ir reikia juos gerbti.

Gyvenimas - tai žaidimas. Tik be taisyklių.
Parašyta 01 kovo 2010 - 21:14

Aš esu vampyrų fanate) taip... perskaičiau be galo daug knygų, bet Twilight taip buvo jau kaip daug daug cukraus po cukraus... per saldi. Man labai rekomandavo ja perskaityti, sakydami kad be galo įdomu, bet kaž kaip negalėjau patikėti. O kai pamačiau filmą nora iš vis dingo!!! nors labai daug kam patinka (especially mano draugams, kuri vis tiek privertė mane perskaityti net pirmą dalį)... parašyta labai paprastai ir net truputi vaikiškai. Knyga yra pakankamai nuspėjama. Šita knyga buvo pasmertka būti populiara tarp 12-15 metu merginu.
Parašyta 03 kovo 2010 - 19:33

Nenoriu su jumis visais ginčytis, bet pasakymas
jau užkniso. Apsurdas. Kas iš vis gali taip kalbėti? Juk čia nėra jokia nuomone, nei ką. Sako, kad tik pasakyt kažką. Jeigu tau 16 metų, ir tu neskaitai, tai nereiškia, kad kiti, vyresni už tave taip pat neskaito. Čia tik tavo išmyslai. Tiek mano mama (39 metai), tiek mano teta (31 metai), tiek mano draugo mama skaitė šią knygą ir patiko joms. Na sunku būtų šiuos suaugusius žmones pavadinti ,,12-15 metų mergaitėmis".Šita knyga buvo pasmertka būti populiara tarp 12-15 metu merginu.

Parašyta 04 kovo 2010 - 17:33

Juk ji pasakė visišką tiesą, nesuprantu, kodėl reikėtų pykti.Tikrai ši knyga yra populiariausia ir daugiausia simpatijų susilaukia tarp tokio amžiaus mergaičių.
Stavroginas jeigu tiki, kad netiki, tai netiki, kad tiki.O jeigu netiki, kad netiki, tai jis netiki.
Parašyta 04 kovo 2010 - 17:45

Kur tik šnekama apie Saulėlydį, ten pasirodo Yoel
aš tai manau, kad tau jis taip labai patinka, kad tu seki viską, kas susiję su juo. Pripažiiink!
Aš ir nepykstu, tik kad tas romaninio pobūdžio knygų skirstymas į amžiaus grupes yra visiškas apsurdas. Kam patinka - tas ir skaito. Nesuprantu, kam čia ant kiekvieno kampo rašinėti, kad tai knygos mažiems vaikams.

Aš ir nepykstu, tik kad tas romaninio pobūdžio knygų skirstymas į amžiaus grupes yra visiškas apsurdas. Kam patinka - tas ir skaito. Nesuprantu, kam čia ant kiekvieno kampo rašinėti, kad tai knygos mažiems vaikams.

Parašyta 04 kovo 2010 - 19:15

Aha, aš slaptas gerbėjas.
Tai, kad ne absurdiškas.Ši literatūra priklauso ne suaugusiųjų literatūrai,o paauglių.
Sakykime, jeigu yra knyga Grybų karas, kuri skirta vaikams, ir aš ją skaitau, bei mano draugai, tai dar nereiškia, jog ji dėl to pasidarys knyga skirta suaugusiems.
Tai, kad ne absurdiškas.Ši literatūra priklauso ne suaugusiųjų literatūrai,o paauglių.
Sakykime, jeigu yra knyga Grybų karas, kuri skirta vaikams, ir aš ją skaitau, bei mano draugai, tai dar nereiškia, jog ji dėl to pasidarys knyga skirta suaugusiems.
Stavroginas jeigu tiki, kad netiki, tai netiki, kad tiki.O jeigu netiki, kad netiki, tai jis netiki.
Parašyta 04 kovo 2010 - 19:35

Del to ir parašiau, kad ,,romaninio pobūdžio knygos", nes buvau tikra, kad palyginimui imsi vaikišką knygelę. Taigi nelygink skirtingų dalykų. Aš juk nieko nesakiau, apie tai, kad ši knyga skirta suaugusiems. Be abejo, knygynuose ir šiaip knygos yra skistomos. Tačiau nematau reikalo visur čia kaišioti to. Kam patinka, tas ir skaito. Todėl, pagalvk. ,,Šita knyga buvo pasmertka būti populiara tarp 12-15 metu merginu." pasakymas yra apsoliučiai netinkamas, nes pvz, jei koks žmogus, kuriam 25 ar daugiau, gali įsižeisti, nes galima sakyti, kad tie, kas skaito Saulelydį, yra mažvaikiai. Dėl to, aš ir nesutinku su tokiais kvailais pasakymais. Kartoju - kam patinka, tas skaito

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0