Ar naudojat photoshop?
Sukūrė
agnieskiuxxx
, Sau 02 2010 15:05
Temoje atsakymų: 25
Parašyta 02 sausio 2010 - 18:04

Žinoma, naudoju. Dažniausiai koreguoju nuotraukas. Dar užsiimu visokiais grafinio dizaino darbeliais. Neperseniausiai gavau ne visai oficialaus darbo pas tėtį firmoj, taigi beveik visą dieną praleidžiu PhotoShop'o draugijoj: įvairios reklamėlės, baneriukai, katologai etc.
|| PostCrossing'as || deviantART'as || Blog'as ||
You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. ~ Paul Sweeney
You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. ~ Paul Sweeney
Parašyta 03 sausio 2010 - 12:21

girdėjau, kad su photoshop'u sudėtinga naudotis. ar čia tik mitas? pati jo neturiu..
Parašyta 03 sausio 2010 - 13:21

girdėjau, kad su photoshop'u sudėtinga naudotis. ar čia tik mitas? pati jo neturiu..
Žiūrint ką nori padaryti

Pakoreguoti nuotraukas - vieni niekai. Bet jei darai kokius rimtesnius darbus, reikia pasigilinti į įvairius parametrus, o tai užtrunka. Pavyzdžiui, aš PhotoShop'u naudojuosu gal kokius 5 metus, bet toli gražus dar ne visas paslaptis žinau

Parašyta 03 sausio 2010 - 15:29

Gal gali parodyt kokių pavyzdžių?Žinoma, naudoju. Dažniausiai koreguoju nuotraukas. Dar užsiimu visokiais grafinio dizaino darbeliais. Neperseniausiai gavau ne visai oficialaus darbo pas tėtį firmoj, taigi beveik visą dieną praleidžiu PhotoShop'o draugijoj: įvairios reklamėlės, baneriukai, katologai etc.

Parašyta 09 sausio 2010 - 20:22

Parašyta 16 sausio 2010 - 15:03

Gal gali parodyt kokių pavyzdžių?Žinoma, naudoju. Dažniausiai koreguoju nuotraukas. Dar užsiimu visokiais grafinio dizaino darbeliais. Neperseniausiai gavau ne visai oficialaus darbo pas tėtį firmoj, taigi beveik visą dieną praleidžiu PhotoShop'o draugijoj: įvairios reklamėlės, baneriukai, katologai etc.
, nes sakei, kad naudojiesi 5 metus, o kiti jau po 3 metų daro stebuklus.
O ką tu laikai stebuklu?
Galbūt kiti dažniau naudojasi ir daugiau išmoksta per trumpesnį laiką. O aš prie PS'o prisėdu daugiausiai pora kartų per mėnesį, taigi daug nepadarau... O darbe irgi negaliu nesąmonėm užsiiminėt...
Pavyzdžių parodysiu vėliau, nes neturiu sukėlus į internetą.
Parašyta 26 vasario 2010 - 06:29

Naudoju dažniausia tvarkomos nuotraukos..
Bet daromi paprasti dalykai.
Bet daromi paprasti dalykai.
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0