Taigi, labai džiaugiuosi pagaliau galėdama paskelbti pirmąjį foto konkursą pradėtu
Kviečiu visus aktyviai balsuoti Parašykite, kurios trys nuotraukos jums patiko labiausiai (eilės tvarka). Už save balsuoti negalima :wait:
Nr. 1
Nr. 2
Nr. 3
Nr. 4
Nr. 5
Nr. 6
Nr. 7
Nr. 8
Nr. 9
Nr. 10
Nr. 11
Nr. 12
Nr. 13
Balsų laukiam iki vasario 20d.

Foto konkursas Nr.1 [REZULTATAI]
Sukūrė
zhyrapha_
, Sau 31 2010 20:03
Temoje atsakymų: 29
Parašyta 31 sausio 2010 - 20:03

|| PostCrossing'as || deviantART'as || Blog'as ||
You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. ~ Paul Sweeney
You know you've read a good book when you turn the last page and feel a little as if you have lost a friend. ~ Paul Sweeney
Parašyta 01 vasario 2010 - 17:44

1. 9 (toks artimas ir kartu tolimas vaizdas, puikiai perteikia to pėsčiojo ir svetimo miesto santykį, aišku, galėtų ir tų blynų sniegučio vietoj nebūt, bet vistiek šaunu; meniška)
2. 8 (tiesiog gražus fokusavimas ir derinys)
3. 5 (už paprastumą ir nuotraukos tapybiškumą)
Ai, be to, šiaip ne į temą, nr. 12 ir 13, negadinkit objektyvo fotografuodami tiesiai saulę. Galbūt atrodo ir neblogai, bet vargšelis fotoaparatas kenčia. Juk mes taip pat nemėgstam žiūrėt tiesiai į saulę su savo akim.
2. 8 (tiesiog gražus fokusavimas ir derinys)
3. 5 (už paprastumą ir nuotraukos tapybiškumą)
Ai, be to, šiaip ne į temą, nr. 12 ir 13, negadinkit objektyvo fotografuodami tiesiai saulę. Galbūt atrodo ir neblogai, bet vargšelis fotoaparatas kenčia. Juk mes taip pat nemėgstam žiūrėt tiesiai į saulę su savo akim.

Parašyta 06 vasario 2010 - 17:32

Visų pirma, tai džiaugiuosi, kad jums patiko ši idėja ir kad mielai sutikote pažaisti ir taip paįvairinti šį forumą
tikiuosi, kad šis konkursas taps tradicija.
O čia mano balsai:
1. 9. už originalumą, savitą impresionistinį matymą.
2. 1. už minimalizmą, paprastumą, bet neprastumą.
3. 7. už drąsą, nebijojimą eksperimentuoti ir už tai, kad man primena ankstyvasias fotografijas, kai menininkai jas spalvindavo ranka

O čia mano balsai:
1. 9. už originalumą, savitą impresionistinį matymą.
2. 1. už minimalizmą, paprastumą, bet neprastumą.
3. 7. už drąsą, nebijojimą eksperimentuoti ir už tai, kad man primena ankstyvasias fotografijas, kai menininkai jas spalvindavo ranka

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0