Laikraštis
Sukūrė
Knygnesys
, Vas 06 2009 08:24
Temoje atsakymų: 72
Parašyta 25 sausio 2010 - 21:17

kaip kažkas minėjo iš tikro skirtinguose laikraščiuose skirtingai info pateikia. internete dažniausiai skaitau "Lietuvos rytą" tačiau popieriniam variante mielesnis "Kauno diena". bet šeip iš esmės dažniausiai permetu antraštes ir jei sudomina skaitau. galima sakyt skaitau tik antraštes

Parašyta 29 kovo 2010 - 12:27

O aš laikraščių išviso neskaitau, na, nebent laikraštis tai www.alfa.lt, tai kartais peržiūriu užsienio skilti... 8-) na, ir kartais, bet labai retai Kauno diena, kai joje ką nors apie kūltūrinį Kauno paveldą rašo... 8-)
Parašyta 29 kovo 2010 - 13:38

proseneliu palikimas?Šiuo metu skaitau vien tik senus, dažniausiai iš tarpukario laikraščius
ir kaip? idomu?
Na tas palikimas čia buvo tik pradžia, nes jis jau labai nedidelis, nes seniau mažai kas tuos laikraščius vertindavo ir jų nesaugodavo.
O šiaip man tai įdomu

Parašyta 06 vasario 2012 - 11:29

Pastaruoju metu dažniausia skaitau "7 meno dienos" , "Šiaurės Atėnai" ir "Literatūra ir menas"
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0