01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
Truputis back-story:
Negatyvas iš 2009 gruodžio. Kas turėjo būti pirmoji, testinė juosta, naujai/senai kamerai patikrinti, tapo vienos dienos istorija.

19
Sukūrė
mermeladas
, Kov 11 2010 20:58
Temoje atsakymų: 7
Parašyta 25 gegužės 2011 - 10:16

O man tai kaip tik atrodo, kad įžiūrimumas čia joks ne kriterijus, o net priešingai nereikalingumas. Ir tai, kad tas matomumo lygis ne visur vienodas serijai, kurią aš suprantu, kaip nuoseklų pasakojimą iš kurio nieko neišmesi, suteikia tokio žmogiškumo ir įvairumo, nes juk tai ne kokios spausdinimo mašinos daryta, kad visi atvaizdai būtų vienodo ryškumo ir pan.
Parašyta 02 vasario 2012 - 01:52

man patiko. tuo, jog peržvelgi ir susidarai įspūdį, jog diena kažkuo įpatinga buvo. kažkaip meniškai pavaizduota kasdienybė. nors kažkodėl manau, jog autoriui viena iš daugelio panašių pirmadienių-penktadienių buvo. nors iš dalies... ta nusipirkta sena kamera, rodos, gerokai atitraukė visų darbų. kėdė iš 6 nuotraukos ... atrodo, lyg dalį laiko buvo praleista ieškant panašių vaidų ir stebint aplinką.
Parašyta 11 balandžio 2012 - 08:34

ant kedės reikėjo sedėti ir klausyti pikto dėstytojo pamoksloman patiko. tuo, jog peržvelgi ir susidarai įspūdį, jog diena kažkuo įpatinga buvo. kažkaip meniškai pavaizduota kasdienybė. nors kažkodėl manau, jog autoriui viena iš daugelio panašių pirmadienių-penktadienių buvo. nors iš dalies... ta nusipirkta sena kamera, rodos, gerokai atitraukė visų darbų. kėdė iš 6 nuotraukos ... atrodo, lyg dalį laiko buvo praleista ieškant panašių vaidų ir stebint aplinką.
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0