ir ILU, feise, nes prisigeriau ir pameciau nuolatini, ir grizus kazkas feise parase, kad rado. Jegut jegutele!

Dienos džiaugsmai!
Sukūrė
devilrun
, Rgs 20 2010 23:48
Temoje atsakymų: 117
Parašyta 06 sausio 2011 - 16:43

Priskirsiu tai prie džiaugsmo.
Tiesiog vėl netikėtai keliai susijungė su vieną asmenybę. Tiesiog viduje buvo smagu pamatyti.
Tiesiog vėl netikėtai keliai susijungė su vieną asmenybę. Tiesiog viduje buvo smagu pamatyti.
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 01 kovo 2011 - 15:42

Kokia gera savaitė buvo! Praeitą savaitę pas mus mokykloje viešėjo Hermanas Šulcas, vėliau turėjome įdomų pokalbį su Leonidu Donskiu, o šiandien puikiai praleidome valandą Kauno Valstybinio dramos teatro aktoriaus Henriko Savickio draugijoje, besiklausydami J. Marcinkevičiaus ir H. Radausko eilių (taip pat dainuojamosios poezijos). Labai labai patiko
Parašyta 02 liepos 2011 - 16:45

Pradžiugino pasiskaitymas prie upės lyjant lietučiui.
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0