Yoel, turbūt apie šitą veikėją kalbėjai?
Rimtai nesveika :tmi: Po tokių patarimų paskaitinėjimo gali ilgam pradingt noras eit i bažnyčią. oj,žinočiau,kurioj bažnyčioj ją sutikt specialiai su trumpiausiais savo šortukais nueičiau.

šiaip kurį laiką bažnyčiose lankydavausi vien todėl,kad patiko ritualai,aplinka.vėliau visa tai nusibodo ir jau kokius dvejus metus nesu buvusi mišiose.meldžiuosi dažnai,ypač paskutiniu metu,tačiau man bažnyčia tam nereikalinga.apskritai,charakteris toks,kad nelabai dalyvauju bendruomeninėj veikloj,nesvarbu kokio pobūdžio ji bebūtų.
pradžioj buvo iškeltas klausimas dėl tuoktuvių.na,aš tikiuosi,kad mano sužadėtiniui nebus svarbu gaut 'dvasiškojo tėvelio' palaiminimą,juolab kad man niekas nė neduotų-nei aš pirmos komunijos priėjus,nei ką.
išvis,galima sakyt,esu netikinti,tačiau kartais Dievas per daug reikalingas,dėl saugumo iliuzijos.Kitaip sakant aš savo Dievą susikuriu,kada nenoriu jaustis viena prieš pasaulį Beto vaikystėje turėjau gražų pavyzdį-mano močiutė buvo nuoširdžiai tikintis žmogus,jai maldos padėjo išgyventi ir tremtį ir kitus pragarus;taigi augau su pasakom apie Kristų,,kasvakarinėm maldom prieš miegą ir Agotos duonos kriaukšlele kišenėj.Na ,vėliau iš viso to išaugau ir daugiau nebepajėgiau tikėt,kad ''manęs nieks nenuskriaus nes Dievulis saugo''. Dabar vėl stengiuos Angelus Sargus prisišaukt :$