Sveiki
Labai dėkoju visiems už nuomones. Pone Quartz, niekas ir nesako kad jums reikia atsižadėti puslapio vartymo malonumo. Pats turiu labai nedidelią, bet man labai brangę knygų kolekciją, kuria labai didžiuojuosi. Ir tikrai nežadu nustoti ją pildęs. Pabandysiu paaiškinti kokias problemas man padėjo išspręsti jūsų taip peikiamas skaitytuvas. Prieš 5 mėnesius atradau Stetheno Kingo "Tamsujį bokštą". Pakerėjo mane ta knyga nuo pirmų puslapių. Iškart supratau, kad laukia nuostabi ir pilna nuotykių kelionė. Perskaitęs dvi knygas, kurios sudarė pirmą tomą, sužinojau kad dar yra tokie 6 tomai

Sužinojau, kad tik perskaitęs juos visus, galėsiu pagaliau nusigauti iki Tamsiojo Bokšto. Iškart priėmiau šį iššukį. Tik vat bėda, kad perskaitęs 4 tomus sužinojau jog likę trys nėra išversti į lietuvių kalbą. Kagi, priėmiau ir šitą iššukį, kadangi po 4 tomų jau buvau visiškai apsėstas noro pamatyti bokštą, visai kaip Rolandas (pagrindis knygos herojus). Taip jau išėjo, kad puikiai skaitau lenkų ir rūsų kalbomis. Nusprendžiau, kad atsisiųsiu iš Lenkijos. Pradėjau ieškoti. Radau. Atsiuntimas 60 zlotų. Hmm... studentui brangoka.. Po dviejų mėnesių atvyksta draugės giminės iš Lenkijos. Gerai.

Užsakiau trys likusius tomus. Šiap netaip pralaukiau aš tuos 2 mėnesius. Atvažiavo... Ne knygos... Tik giminės...

Bet juokinga tada nebuvo visai. Tada atradau kindle. 4 dienos ir aš jau laikau jį savo rankose. Savo išsigelbėjimą... Ir tada skaičiau. Godžiai skaičiau

Pamynėjote, jog stipriau kenkia akims? Niekada nebūčiau sau leidęs nupirkti kažko panašaus.. Esu 100% prieš skaitymą kompiuteryje ir visuose kituose irenginiuose, kurie skleidžią šviesą. O kindle... vakare jį reikia skaityti po lempa, kaip ir paprastą knygą. 8-) Jo ekranas VISIŠKAI neskleidžia šviesos. Tuo metu kai skaitomas puslapis, net baterija nenaudojama, nes nėra kam jos naudot, o tik puslapių vartymui. Kaip ten bebūtų suprantu jūs. Jūsų norai geri.

Bet ir mano mano kuo nuoširdžiausi.
Cenerentola (kaip sunkiai tariamas slapyvardis:))). Jurgita (va, jau visai kas kita

), jeigu jūsų žodžiouse išskaičiau sarkazmą, tada man labai gaila. Kurdamas temą, nors ir paskubom, bet vistiek nors šiektiek bandžiau perteikti mažytę dalelę mano patyrtų įspūdžių. užtikrinu jūs, kad niekas manęs nesamdė.

Bet jūsų valia tikėti ar ne.
Vėjo_nublokšta, jei tikrai įdomu susipažint su kindle, galėtumete susisiekt su manim el.paštu:
esszamiel@gmail.com arba per skype: lpk_szamiel ir kurią nors dieną būdamas vilniuje galėčiau jums jį palikti porai valandų

.
Viską apibendrinant: Sutaupiau jau nemažai pinigėlių skaitymdamas knygas skaitytuve. Geriausios iš jų atrinktos ir popieriniu pavidalu papildys mano varganą kolekciją ateityje

. O jūs mielieji, vistiek skatinu susipažinti su kindle. Nors palaikyti rankose...

)) Kas žino..
Aš žmogus, ir visa, kas žmogiška, man nėra svetima.