Eleketroninės skaityklės
Parašyta 03 lapkričio 2012 - 18:34

Tai teks priimti šį sprendimą, jeigu nori sutaupyti pinigų.Lietuvoje yra siūlomos skaitykles, bet kindle neteko matyti. O internetu pirkimas niekada bent jau man, nebuvo priimtinas sprendimas.
Parašyta 04 lapkričio 2012 - 01:24

Nueik į Senukus ir pamatysi Kindle 4 Už 450 Lt. ir tikrai geriau negu Prestigio 600 Lt.
Ūūūū, matau kažkas nori kilti į knofliktą su manimi, ha ha. kindle gal ir gali pasigirti "kažkuo" ko man nereikia, kai Prestigio nesigiria, bet siūlo tai ko man reikia. Ne kainoje esmė, o pasitenkinime, kurį gauni ir tai, ko nori iš skaityklės. Ir šiuo atveju kaina visiškai nesvarbu. Ne veltui "Cento" kainuoja pigiau nei "iki" prekės, nes kokybė skiriasi.
P.S. Matau man vienai teks atlaikyti frontą prieš kindle fanboy'us/fangirl'es, bet nieko tokio, kiekvienas renkasi pagal savo kriterijus ir stovi už juos, tebunie tai įdomi diskusija

This is my design.
Parašyta 05 lapkričio 2012 - 09:58

Aš irgi už skaitykles, jos patogios, neužima daug vietos ir savo mėgstamą biblioteką visada gali turėti po ranka jei tik reikia

This is my design.
Parašyta 29 gruodžio 2020 - 17:13

Galima elektroninių skaityklių ir įprastose e-shopuose rasti. Pvz. Varlė.lt kaip tik dabar siūlo 10 eur nuolaidą nuo krepšelio, verta pasinaudot. https://www.varle.lt...arles-draugams/
Parašyta 19 vasario 2022 - 08:58

O labai skiriasi paprasta samsung planšetė nuo knygų skaityklės?
Na, neminint to, kad ilgiau laiko.
Labai skiriasi. Visų pirma, laiko ne tai kad ilgiau, bet daaaaaaaaaaaaaaaaaug ilgiau. Maniškė skaityklė leidžia perskaityti kokias 4 knygas, kol reikia pakrauti. Su mano skaitymo tempais pora mėnesių nereikia krauti. Kitas labai svarbus aspektas - el. skaityklių ekranai daug mažoiau kenkia akims. Tiems kas skaito daug, tai labai svarbu. Mobilių telefonų ir planšečių ekranai yra gerokai labiau kenksmingi.
Jeigu reiktų pirkti skaityklę dabar, ko gero rinkčiausi Kobo Clara HD. Privalumai - nėra brangi, nedidelė, lengva, paprasta, palaiko daug formatų, baterija ilgai laiko (recenzija https://www.pcmag.co...s/kobo-clara-hd). Turiu senesnį modelį Kobo Glo (pirkau dar 2014 m.) ir esu juo labai patenkintas, bet kai labai sulėtės reikės keisti.
Svečias_VictorTap_*
Parašyta 08 kovo 2022 - 13:06

Svečias_VictorTap_*
Parašyta 08 kovo 2022 - 13:07

Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0