Ką mieliau renkatės? Kodėl?

Žurnalas ar laikraštis?
Sukūrė
era
, Sau 23 2009 16:34
Temoje atsakymų: 21
Parašyta 23 sausio 2009 - 17:21

O aš nemėgstu žurnalų 
Tik randu kokį gerą (apie mokslą ar kultūrą) - sužinau, kad čia jo paskutinis/priešpaskutinis numeris. Nors turinys geras - žurnalo niekas neperka (aišku, kam gi tos nesąmonės, jei nieko apie Zvonkę nerašo
)

Tik randu kokį gerą (apie mokslą ar kultūrą) - sužinau, kad čia jo paskutinis/priešpaskutinis numeris. Nors turinys geras - žurnalo niekas neperka (aišku, kam gi tos nesąmonės, jei nieko apie Zvonkę nerašo

Free thinkers are dangerous.
Parašyta 06 vasario 2009 - 16:47

Nebalsavau,nes visi variantai yra atitinkantys mane,žmogus kuris tikrai yra šiuolaikiškas,tikrai visi variantai bus prieinami
Žurnalai su pliotkais jau įgriso.. Įdomiausi apie IT. Laikraštyje daug naujienų,bet dalis ir internete yra,kurias galima sekti kiekvieną minutę.

Parašyta 15 balandžio 2009 - 17:57

Vat čia tai ne tiesa tai kas mane domina randu vos kelis straipsnius...įdomius kiti perdėti arba tas pats per tapati...Na bet internete gali susirast,ir skaityti tą ką tu nori.
"Man nerūpi ar tu juodaodis, baltaodis, heteroseksualas, biseksualas, gėjus, lesbietė, lieknas, storas, aukštas, žemas, turtingas ar vargšas, jei tu būsi malonus man, aš būsiu malonus tau. Šitaip paprastai."
- Eminemas -
- Eminemas -
Parašyta 21 liepos 2009 - 21:55

Ir tas, ir tas. Laikraštį skaitau vietinį - norisi žinoti kas dedasi savame krašte, žurnalus mėgstu - na ne apie Zvonkę (nors kelis straipsnis skaičiau norėdama žinoti apie ką visą Lietuva nusišneka). Nors laikraštis laikraščiui nelygus, o žurnalas žurnalui

Skristi.
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Padangę skrosti.
Kristi.
Ant tavo skruosto
Parašyta 30 rugsėjo 2009 - 00:08

Aš irgi dažniau už žurnalus. Nors ir ten ir ten tas pačias naujienas rašo. Daug spaudos vienose rankose sėdi.
Parašyta 30 rugsėjo 2009 - 16:39

aš renkuosi tą ir tą. nors rankoje mieliau žurnalą laikyt. patogiau

Parašyta 21 balandžio 2010 - 16:57

Sveiki,
prašau skirti 10 minučių savo brangaus laiko ir užpildyti anketą skirtą mano magistrinio darbo tyrimui.
Anketą rasi šia nuoroda:
http://www.publika.l...b54971ae6f.html
prašau skirti 10 minučių savo brangaus laiko ir užpildyti anketą skirtą mano magistrinio darbo tyrimui.
Anketą rasi šia nuoroda:
http://www.publika.l...b54971ae6f.html
Vartotojų skaito šią temą: 0
narių: 0, svečių: 0, slaptų narių: 0