Yoel rašė:Neskaitysiu.

Mergiote rašė:Yoel rašė:Neskaitysiu.
Neskaityk. Rimtai patariu =) būna tokių rašytojų, kurie patinka iki tam tikro amžiaus (na bent jau man tai). Po to lieka prisiminimas, kad tada labai patiko. Ir kai pagalvoji, tai tuometu, tam amžiuje gerai, bet dabar neskaityčiau =)
Vaiduoklį už sienos aš pati skaičiau gal prieš du metus,. Na, man ji vaikiška pasirodė =)
Anaiptol, knygos nėra blogos, betjos gal jaunesniems =)
Bet jei visgi nori savo nuomonės, tai paskaityti, gal paneigsi =)
Siūlau, tokiu atveju, ,,Heroiną".

miškųdeivė rašė:Skaičiau kaip ir daugelis Burgess`o knygas ,kuomet buvau apie 13~metė,bet nelikau sužavėta. Nemanau,kad tai labai tinkama literatūra jaunam amžiuje. Viešos sekso ar narkotikų scenos nelabai ir be-šokiruoją tą jaunimą, o ir jų potekstė - sunkiai man suprantama -nei ryškiai nubraukiama,nei išaukštinama... Ir kaip ir daugelyje "N-14"knygų jaučiamas tas Amerikonizmas,kurio pakęsti negaliu, nežinau, gal tai ir traukia visus... bet tas "kino teatrų,spragėsių,durų trankymų, futbolo komandų ir jų palaikančiųjų" bumas man toks svetimas,ir sakyčiau - tuščias... Nuspėjama,banalu, pabrėžiama tai kas paklausu ir išliekamosios vertybės (mano akimis) nėra. Bet gal kam atrodo kitaip..(:

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias